Secretul lui Alexe

Ultima actualizare:

    Dinamo-Mediaş,Semifinală Cupa României Azi, ora 20.00, Sport.ro
Dinamo-Mediaş,Semifinală Cupa României Azi, ora 20.00, Sport.ro

Dinamovistul şi antrenorul care l-a descoperit, Ianis Guda, s-au mutat de curând în acelaşi complex din Bucureşti. Tehnicianul şi-a propus să-l refacă psihic pe acesta, după ce fotbalistul şi-a pierdut tatăl.

Viaţa nu a fost prea dreaptă cu dinamovistul Marius Alexe. După ce a suferit mai multe accidentări consecutive, necazurile au bătut din nou la uşa fotbalistului în urmă cu aproape două luni.

În timp ce se afla în cantonamnetul din Antalya, mijlocaşul a primit o veste neaşteptată: tatăl său, în vârstă de 54 de ani, a decedat din cauza unei boli care îl măcina de mai multă vreme. Această veste l-a devastat total pe jucătorul în vârstă de doar 21 ani, care nu s-a pus nici acum pe picioare, din pricina suferinţei pe care o trăieşte.

„Marius a avut un şoc foarte puternic la aflarea acestei veşti, este şi normal pentru că erau foarte apropiaţi. Se resimte în fiecare zi, nu înţelege unde a greşit şi de ce i se întâmplă toate aceste lucruri. Eu încerc să-l susţin cât mai mult şi mă bucur că îmi acceptă sfaturile. Marius are acum nevoie de susţinere totală şi m-aş bucura foarte mult dacă şi fanii ar fi alături de el şi nu l-ar mai huidui", ne-a declarat mentorul dinamovistului, Ianis Guda.

Pentru a fi cât mai aproape de Alexe şi a-l ajuta să treacă peste dezamăgirile suferite în ultimul timp, antrenorul Ianis Guda şi-a achiziţionat şi el un apartament în complexul Delea Veche, din zona Decebal.

"Marius e ca şi copilul meu, eu l-am descoperit şi tot eu îl voi ajuta să revină la performanţele pe care le-a avut. E încă un copil şi are nevoie de tot sprijinul posibil, iar eu cred în talentul lui. Mi-am cumpărat un apartament în acelaşi bloc, pentru a fi mai aproape de el atunci când va avea nevoie de mine", ne-a mai spus Guda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net