Se mută la Galați?

Ultima actualizare:

    Ajuns la 40 de ani,  Totti a dat trei pase  decisive în meciul cu AstraFoto: Getty Images
Ajuns la 40 de ani, Totti a dat trei pase decisive în meciul cu AstraFoto: Getty Images

Situaţia devine din ce în ce mai grea pentru campioana Astra. În Liga I şchiopătează serios, iar în Liga Europa a fost umilită de AS Roma, 0-4. Lucrurile stau foarte rău în interior, pentru că patronul Ioan Niculae şi-a anunţat jucătorii că nu va mai băga bani la club. În plus, lovitura decisivă ar veni curând: echipa urmând să fie mutată de la Giurgiu la Galaţi.

”Problemele apasă pe umerii jucătorilor mei, nu mai ştiu cum să gestionez situaţia. Nu mi-e uşor, ar trebui să-i întrebaţi pe cei din conducerea clubului, eu încerc să-mi fac meseria, nu am ce face mai mult. Încerc să rezist”. Acesta a fost discursul antrenorului Marius Şumudică, la finalul meciului de la Roma, pierdut de Astra cu 4-0, în Liga Europa. Fotbaliştii sunt neplătiţi de două luni, nu şi-au încasat nici acum bonusurile pentru câştigarea titlului sezonul trecut, iar patronul i-a anunţat pe conducătorii echipei că vor fi nevoiţi să găsească fonduri pentru că nu mai vrea să dea bani la club. Bomboana pe colivă ar fi, potrivit lui Gigi Becali, vânzarea sau mutarea echipei. ”Ştiu că Niculae s-a întâlnit cu Marius Stan şi vrea să ducă echipa la Galaţi. El nu mai intenţionează să ţină clubul, vrea să-l dea, dar e problema lui ce face”, a spus patronul Stelei, omul care speră să cumpere la preţ bun cât mai mulţi jucători de la Astra, după ce deja i-a luat pe Boldrin şi De Amorim. Pe lista latifundiarului din Pipera sunt Morais şi Alibec.

Preşedintele Astrei, Dani Coman, nu crede în varianta mutării echipei de la Giurgiu, deşi admite că sunt probleme financiare mari la echipă. “Pentru ce să ne mutăm? Putem să prindem peşte pe Dunăre la Giurgiu, nu la Galaţi. Eu cred în această echipă, chiar dacă nu trecem prin cea mai bună perioadă. Sunt convins că vom prinde play-off-ul”, a declarat Coman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net