Se încălzesc cu Real şi Barça

Ultima actualizare:

    Florin Andone şi Alin Toşca au fost convocaţi pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru, dar  înainte de meciurile tricolorilor vor avea azi debuturi de gală în noul sezon de Primera Division
Florin Andone şi Alin Toşca au fost convocaţi pentru dubla cu Armenia şi Muntenegru, dar înainte de meciurile tricolorilor vor avea azi debuturi de gală în noul sezon de Primera Division

România are nevoie de şase puncte din confruntările de pe 1 şi 4 septembrie, iar Christoph Daum a revoluţionat lotul naţionalei noastre. Unii jucători sunt însă la un nivel incontestabil şi nu pot fi lăsaţi pe dinafară! Andone şi Toşca fac parte din această categorie, dar singurii noştri „spanioli” nu se gândesc încă la Mkhitaryan şi Jovetic, ci la Bale şi Messi.

Până la preliminariile Mondialului din Rusia, unde mai păstrăm şanse teoretice de calificare, mai sunt două săptămâni şi tricolorii trebuie să prindă ritm! Noul sezon de La Liga a început vineri, dar cei doi români care ne reprezintă în această competiţie intră în focuri abia duminică seară (20 august). Şi nu oricum, ci în partide cu cele mai tari echipe din Spania! De la ora 21.15, Alin Toşca şi Betis Sevilla se vor deplasa pe Camp Nou din Barcelona pentru un start de sezon infernal, în faţa lui Messi, Suarez şi Iniesta! Fundaşul român nu are însă de ce să se teamă, singurul său meci împotriva catalanilor fiind un mare succes. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a ajuns la alb-verzi în luna ianuarie şi a avut ocazia să debuteze pentru noua sa echipă chiar cu Barcelona, la doar trei zile după transferul de la FCSB. A fost 1-1 pe Villamarin, Suarez egalând în prelungiri şi furând o victorie de senzaţie pentru Betis. Toşca, anunţat titular şi diseară în angrenajul lui Quique Setien, trebuie să fie însă avertizat de ce s-a întâmplat în deplasarea de anul trecut de pe Camp Nou, când echipa din Sevilla a încasat un năucitor 6-2. De un debut mare va avea parte şi Florin Andone, care va primi pe El Riazor vizita campioanei Europei, Real Madrid. Atacantul va mai rămâne probabil la Deportivo şi pentru confruntarea cu „galacticii”, drumul său fiind apoi incert. Burnley trage de jucătorul care a înscris sezonul trecut 12 goluri pentru galicieni şi e gata să ofere 13 milioane de euro. Până la transferul în Anglia, Andone a pus gând rău grupării blanco, victima lui preferată de anul trecut. Chiar dacă La Coruna a pierdut stagiunea precedentă ambele meciuri cu Realul, 2-6 pe El Riazor şi 2-3 pe Bernabeu, românul a fost cel mai bun om al lui Deportivo în ambele confruntări. În umilinţa de pe teren propriu a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă, iar în deplasare i-a oferit un assist lui Joselu, pentru golul de 2-1 al galicienilor. Indiferent de ce obţin Toşca şi Andone diseară în faţa Barcelonei şi Realului, două lucruri sunt certe! Ambii vor veni la lot cu meciuri mari în picioare şi e puţin probabil să se mai sperie în vreun fel de armeni sau muntenegreni. Rămâne de văzut însă în ce măsură ne va mai ajuta asta!

Adi Popa l-a umilit pe marele Terry


    Adi Popa e om de  bază la Reading
Adi Popa e om de bază la Reading

Adrian Popa e un alt internaţional de pe lista lui Daum care va veni la Mogoşoaia dopat cu încredere. După un sezon precedent de acomodare la Reading, fostul mijlocaş al celor de la FCSB a devenit om de bază în angrenajul lui Jaap Stam, pentru care a jucat toate meciurile în acest start din Championship.

simeon stalpnicul png

În jocul cu Aston Villa, Popa a fost chiar declarat omul meciului, după ce a marcat un gol şi l-a umilit pe marele John Terry, om cu 500 de meciuri în Premier League pentru Chelsea, ajuns în liga secundă la 36 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net