Sărutul amantei i-a purtat noroc!

Ultima actualizare:

    Gabi Enache şi-a pierdut  locul de titular în echipa  Stelei, dar la meciul  cu CSU a marcat decisiv
Gabi Enache şi-a pierdut locul de titular în echipa Stelei, dar la meciul cu CSU a marcat decisiv

Vestiarul Stelei a fost zguduit la început de an. Nu a fost vorba despre o problemă sportivă, ci de una personală a unuia dintre jucători. Gabi Enache, soţ şi tată, a fost prins în timp ce-şi înşela nevasta cu o femeie măritată. După un circ televizat, mijlocaşul s-a mutat din căminul conjugal şi urmează să divorţeze. Situaţia de acasă pare să nu-l fi afectat profesional, el reuşind golul victoriei cu Craiova la doar o zi după ce fotoreporterii Click! l-au surprins cu amanta.

Steaua avea nevoie obligatoriu de victorie în meciul de la Severin, cu CSU Craiova, pentru a rămâne în plasa liderului Viitorul.  Dar lucrurile nu stăteau prea bine în vestiarul vicecampioanei, echipă măcinată de frământări interne. Ca să fie totul complet, unul dintre jucătorii importanţi ai lui Laurenţiu Reghecampf, Gabi Enache, se află în mijlocul unui scandal conjugal, după ce soţia l-a prins cu o altă femeie. Mădălina, nevasta mijlocaşului stelist, a decis să pună capăt mariajului, din care a rezultat şi o fetiţă de un an şi jumătate, după ce a văzut imagini cu bărbatul ei în ipostaze tandre cu Lena, nevasta unui jucător de handbal. 


    La despărţire, înainte  de a pleca în cantonament,  stelistul a fost  sărutat de amantăfoto: blitz
La despărţire, înainte de a pleca în cantonament, stelistul a fost sărutat de amantăfoto: blitz

Turbulenţele din viaţa personală par să nu-l fi afectat atât de tare pe Enache, fotbalistul fiind omul decisiv în victoria Stelei cu CSU Craiova. Deşi n-a jucat titular, Enache a marcat golul care a adus trei puncte vicecampioanei în deplasarea de la Severin, succes care-i ţin pe stelişti aproape de liderul Viitorul. O posibilă explicaţie a evoluţiei bune a mijlocaşului poate veni din pozele pe care le-au realizat fotoreporterii Click! 

Cu doar o zi înainte de meciul de la Severin, cu CSU Craiova, când fotbalistul se pregătea să plece în cantonament, şi-a condus iubita la o cafenea din zona Pipera, iar tânăra l-a răsplătit cu un sărut pasional, fix în mijlocul străzii. 

Din moment ce ambii fac exces de gesturi tandre în plină zi şi nu-şi mai ascund povestea de iubire, chiar extraconjugală în cazul amândurora, este clar în ce direcţie se îndreaptă mariajele lor. Şi Lena este părinte, ea şi handbalistul Dan Rohozneanu având o fetiţă de aproape nouă ani.

Un suporter i-a pupat mâna lui Niţă

simeon stalpnicul png

Unul dintre ”eroii” partidei de la Severin a fost portarul Stelei, Florin Niţă. La 0-0, acesta a apărat un penalty bătut extrem de slab de Zlatinski. La finalul jocului, în drum spre vestiare, golkeaperul vicecampioanei a fost oprit de unul dintre suporteri, iar bărbatul, după ce s-a salutat cu Niţă, i-a pupat mâna, în semn de mulţumire pentru lovitura de la unsprezece metri apărată.

Tamaş şi Dimitrov, la un pas s-o păţească grav

simeon stalpnicul png

Partida dintre CS U Craiova şi Steaua n-a abundat de durităţi, dar două faze se puteau solda cu accidentări grave pentru un jucător al gazdelor, şi unul al bucureştenilor. În minutul 85, bulgarul Dimitrov a căzut pur şi simplu în cap după o piruetă în aer făcută în urma unui duel cu Momcilovic, şi ne-a făcut să ne gândim la tragedia lui Mihai Neşu. Din fericire, fundaşul dreapta a putut continua partida după câteva îngrijiri medicale. Apoi, trei minute mai târziu, Gabi Tamaş a fost ceva mai ghinionist. Acesta şi-a sucit degetul mare de la mâna dreaptă, el fiind în continuare suspect de fractură.

simeon stalpnicul png

În 2014 au făcut nunta, iar în 2015 au devenit părinţi

simeon stalpnicul png

După o relație de doi ani cu Mădălina, Gabi a cerut-o de nevastă pe frumoasa blondă, iar nunta au făcut-o în vara lui 2014, la Deva. Nașii cuplului au fost patronul Astrei, Ioan Niculae, şi soţia de atunci a acestuia, Nicoleta. Evenimentul a avut loc la Conacul Archia, peste 300 de invitați luând parte la momentul special al familiei Enache. În urmă cu un an și jumătate, Gabi și Mădălina au devenit părinții unei fete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net