S-a întors «uraganul» Petrescu

Ultima actualizare:

    CFR Cluj s-a împiedicat  la BotoșaniFoto: Mediafax
CFR Cluj s-a împiedicat la BotoșaniFoto: Mediafax

CFR a dat lovitura şi a instalat pe bancă unul dintre cei mai experimentaţi, dar şi mai temperamentali antrenori români, Dan Petrescu! Ambele trăsături de caracter s-au văzut din plin la Botoşani, unde ardelenii au început fals, scor 1-1.

Clujenii au început tare partida, noua achiziţie, Ovidiu Hoban, deschizând scorul încă din minutul 10. Deac şi compania au presat apoi autoritar, dar fără să se desprindă şi asta i-a costat scump. A doua repriză a adus dezastrele care l-au făcut pe Dan Petrescu să-şi aducă aminte de ce a plecat din România şi de ce i-a luat apoi opt ani să revină. Mai întâi, în minutul 52, băieţii săi au primit gol după o lovitură de colţ, adică exact cum urăşte “Bursucul” să i se întâmple, iar apoi a fost dezavantajat de arbitri. O fază din minutul 72, în care Omrani a fost faultat în careul advers de Muşat, a fost interpretată total greşit de centralul Marian Bîrsan. Astfel, în loc de penalty şi cartonaş galben pentru fundaşul moldovenilor s-a dictat simulare şi al doilea avertisment pentru francez, care a fost eliminat.


    Dan Petrescu a semnat  pe doi ani cu ardelenii
Dan Petrescu a semnat pe doi ani cu ardelenii

La final, “Bursucul” a luat foc, aşa cum era de aşteptat! “Am avut penalty nedat şi a fost o eliminare stupidă. Eu de pe bancă am văzut că a fost 11 metri. Nu trebuia să dea roşu pentru că a rupt meciul. Nu a văzut, asta e. Oricum, dacă am trăi într-o lume normală, Omrani ar trebui să joace meciul următor. Pentru ce a luat băiatul ăsta galben?”, a spus Petrescu. Şi fostul mare arbitru, Ion Crăciunescu, l-a taxat pe arbitru. “Mie mi se pare greşeală aşa de mare încât nu ştiu ce să zic. Sunt arbitri care nu au ce să caute la acest nivel”, a declarat specialistul Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net