S-au făcut băieţi cuminţi

Ultima actualizare:
Fotbalistul şi soţia lui sunt căsătoriţi de 3 ani
Fotbalistul şi soţia lui sunt căsătoriţi de 3 ani

De când au renunţat la vieţile tumultoase, mijlocaşul Stelei, Gabi Tamaş şi cel al mureşenilor, Ousmane N’Doye, au devenit decisivi pentru echipele lor. Steaua şi ASA Târgu Mureş s-au distanţat în fruntea clasamentului Ligii. Campioana şi nou-promovata se luptă în meci direct pe Arena Naţională, partida de miercuri putând decide titlul în acest sezon. Dincolo de tactică, strategie şi noroc, cele două echipe au mare nevoie ca jucătorii lor-cheie să fie în formă maximă.

Click! vă dezvăluie motivele pentru care mijlocaşul Stelei, Gabi Tamaş şi cel al  mureşenilor, Ousmane N’Doye, sunt decisivi pentru echipele lor. Punctul comun este unul care nu ţine de fotbal, ci de viaţa lor extrasportivă.

Gabi e cel care conduce maşina familiei
Gabi e cel care conduce maşina familiei

Gabi Tamaş a fost pariul patronului Stelei, Gigi Becali, pentru acest retur de sezon. A semnat cu echipa campioană când încă nu era refăcut, o accidentare ţinându-l departe de gazon în primele etape din an.  Fundaşul a trecut cu bine peste perioada de refacere, a tras tare la antrenamente şi şi-a făcut loc în echipa de bază a lui Gâlcă. Tamaş nu mai este de ceva timp puştiul teribil pe care te aştepţi să-l vezi mai degrabă făcând probleme decât lucruri bune. Steliştii au avut încredere în el şi, încă de la venirea sa în Ghencea, au anunţat că „vom vedea un alt Gabi Tamaş”. 

Gabi s-a însurat în anul 2012

Ioana Tamaş e un personaj discret, care preferă să stea departe de ochii presei
Ioana Tamaş e un personaj discret, care preferă să stea departe de ochii presei

Apărătorul de 31 de ani a stat departe de scandaluri, n-a mai apărut implicat în tot felul de ieşiri nocturne, a stat cât se poate de ”low-profile” şi s-a concentrat exclusiv pe fotbal. Acesta a fost de altfel şi principalul argument al revenirii sale atât de rapide după accidentare şi a poftei de joc pe care o arată. Fotoreporterii Click! l-au surprins în ipostaze care nu fac decât să confirme faptul că Tamaş nu mai este bad-boy. Gabi şi Ioana, soţia lui au mers zilele trecute la o plimbare prin oraş. Pentru că i-a prins ora prânzului pe drumuri, li s-a făcut foame şi au oprit la un restaurant de pe strada Jean Louis Calderon. Au mâncat timp de mai bine de o oră, apoi au plecat, liniştiţi, spre casă.  Căsătoriţi din 2012, Gabi şi Ioana au o fetiţă în vârstă de  trei ani.

Ousmane N’Doye
Ousmane N’Doye

Ousmane N’Doye, din jucător-problemă, simbol

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la Târgu Mureş este senegalezul Ousmane N’Doye. Mijlocaşul în vârstă de 37 de ani a ajuns la ASA când echipa evolua în liga a doua şi a pus umărul la promovare. În actualul sezon, N’Doye a fost căpitan al echipei, până la finalul turului. De altfel, şi în primele meciuri amicale din pauza competiţională a purtat banderola. În urma incidentului petrecut la finalul ultimului joc de pregătire, atunci când s-a luat la bătaie cu Zicu, Gabi Mureşan şi Marius Constantin, a rămas fără ea. Mijlocaşul a revenit însă alăpturi de echipă, şi-a cerut scuze coechipierilor pentru ieşirea avută şi a promis că astfel de situaţii nu se vor mai repeta. Trecând peste această situaţie şi peste stilul său non-conformist, Ousmane a redevenit rapid unul dinte jucătorii decisivi pentru ASA.  De altfel, el a înscris în acest sezon nu mai puţin de 11 goluri, fiind cel mai bun marcator al nou-promovatei care se bate la titlu.


    Ousmane N’Doye
Ousmane N’Doye
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net