Românii se bat la titlu în Bulgaria

Ultima actualizare:

    Edi Iordănescu vrea  titlul cu ŢSKA Sofia
Edi Iordănescu vrea titlul cu ŢSKA Sofia

Fostul antrenor al Pandurilor din Târgu Jiu a trecut şi el Dunărea pentru un campionat mai legitim decât cel românesc. O spune calificarea lui Ludogoreţ în grupele Ligii Campionilor, ratată de Steaua şi Astra, către care tânjeşte acum şi trupa din capitala Bulgariei.

Edi Iordănescu e văzut ca unul dintre cei mai apreciaţi antrenori din noul val, dar n-a avut loc în falimentarul campionat patronat de Gino Iorgulescu. A plecat de la gorjeni din cauza problemelor financiare de acolo şi a refuzat să mai preia o echipă aflată într-o situaţie similară. Cum la Steaua sau Viitorul, singurele echipe aparent stabile, nu era loc, fiul fostului selecţioner a ales exilul. Liderii „Generaţiei de Aur” i-au pus o vorbă bună la Hristo Stoicikov, acţionar la ŢSKA Sofia, iar bulgarii i-au oferit postul de antrenor principal. 

Keşeru, Moţi şi Prepeliţă,  oameni de bază la Ludogoreţ
Keşeru, Moţi şi Prepeliţă, oameni de bază la Ludogoreţ

„Am vorbit cu cei apropiaţi antrenorului şi tatălui său, oameni ca Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, şi de aceea l-am ales pe el”, a declarat Stoicikov la conferinţa de prezentare a românului, la care au mai participat alte legende ale fotbalului bulgar, ca Plaven Markov şi Dimitar Penev, membri ai conducerii lui ŢSKA.

Acum, următorul pas pentru Edi Iordănescu şi clubul din Sofia e să creeze un lot capabil să stopeze supremaţia lui Ludogoreţ, echipa unde evoluează Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Andrei Prepeliţă, campioana ultimelor cinci sezoane. Sezonul se află abia la început în Bulgaria, ŢSKA având şapte puncte după patru etape, iar cei din Razgrad şase puncte după trei etape.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net