România, egal salvator după un joc fără viitor

Ultima actualizare:

    Jucatorii romani au terminat la egalitate in UngariaFOTO: sportpictures.eu
Jucatorii romani au terminat la egalitate in UngariaFOTO: sportpictures.eu

România a scos un punct important la Budapesta, în mecul cu Ungaria, încheiat cu scorul de 0-0, şi turneul final al Europenelor este şi mai aproape de noi. Numai că, dacă nu se schimbă ceva în jocul românilor, la vară vom regreta că am ajuns acolo.

Plecaţi cu gândul să scoată măcar un egal la Budapesta, în faţa Ungariei, fotbaliştii români au demonstrat că atunci când îţi doreşti puţin, nu îţi rămâne decât să te mulţumeşti cu puţin. Iar aseară, „tricolorii” puteau obţine victoria fără probleme dacă şi-ar fi şi dorit acest lucru. Pentru că în faţă le-a stat o echipă a Ungariei mult mai slabă dcât cea din meciul de la Bucureşti, de anul trecut, încheiat 1-1. Acum nici măcar goluri nu s-au înscris şi asta din vina tacticii noastre, mult pera prudentă, deşi adversarul nu avea aproape nici o intenţie ofensivă.

În aceste condiţii, singurele ocazii mai importante au apărut din şuturi de la distanţă, pentru noi Budescu ratând cea mai clară situaţie, dintr-o lovitură liberă. Luni, pentru echipa noastră urmează un nou meci foarte important, contra Greciei, o echipă care este departe de formaţia care punea probleme tuturor echipelor de pe „Bătrânul Continent”. Numai că dacă nu se va renunţa la prudenţa excesivă, va fi foarte greu nu doar să câştigăm, ci şi să înscriem. Să sperăm că noaptea va fi un sfetnic bun pentru selecţionerul Iordănescu , care, poate, măcar în faţa propriilor suporteri, va încerca să schimbe ceva în tactica noastră.

Chipciu va lipsi cu Grecia. Doi jucători nu aveau voie să ia cartonaş galben la acest meci pentru a putea juca şi în cel de luni, cu Grecia: Torje şi Chipciu. Din păcate, forma slabă a lui Chipciu, s-a văzut şi la Budapesta, deşi a intrat abia în minutul 68. Stelistul nu a avut nevoie decât de cinci minute pentru a încasa un galben şi a-şi asigura un ănceput de săptămână în sânul familiei. Din păcate, nu a celei tricolore.

Budescu a jucat 14 minute. În minutul 78 s-a produs cel mai aşteptat debut în naţionala României. A intrat Budescu şi a ieşit Sânmărtean, căruia nisipul arab i-a cam intrat la încheieturi, stricându-i mişcările de felină. Iar jucătorul Astrei nu a stat mult pe gânduri şi, la doar două minute de la reluare, era să deschidă scorul. Din păcate, mingea a trecut pe lângă poartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net