Rivaldo, fericit pentru fiul său: "Un gol extraordinar!"

Ultima actualizare:

    Rivaldo, alături de dinamovişti în vestiar foto: facebook Dinamo Official
Rivaldo, alături de dinamovişti în vestiar foto: facebook Dinamo Official

Rivaldo, fost campion mondial şi unul dintre cei mai mari fotbalişti din istorie, a asistat la meciul dintre Dinamo şi Bilbao. el şi-a susţinut fiul, Rivaldinho, cel care a reuşit să marcheze şi să menţină speranţele europene pentru roş-albi, 1-1. Brazilianul a fost şi după meci în vestiarul "câinilor" pentru a-i felicita.

"Am fost fost foarte fericit, pentru că a fost un meci foarte greu. Rivaldinho a dat un gol cu adevărat frumos. A fost greu, dar partida a fost decisă de un gol extraordinar. E un rezultat bun, având în vedere că Dinamo a jucat cu Bilbao. Rivaldinho a vrut să șuteze, s-a văzut clar asta...Nu știu dacă a fost ca al tatălui lui, dar marcat un gol frumos", a spus Rivaldo.

El va mai susţine Dinamo din tribune: "Cu siguranță, voi mai veni aici. Voi merge și la meciul de la Bilbao, înainte să mă întorc în Brazilia. Mi-a plăcut orașul, mi-a plăcut și meciul, sunt fericit că am fost aici. Un public foarte bun. Am jucat la Olympiacos și îmi aduce aminte de publicul de acolo".

Şi Rivaldinho a vorbit despre meciul cu spaniolii: "Toată echipa a făcut o treabă bună, nu doar eu. Felicit echipa și întregul staff. Am jucat mult mai bine decât în ultimul meci și de asta mai avem șanse. A fost primul meu meci în Europa și a fost un gol fantastic. A fost special, a fost și tatăl meu aici. Azi, cu el aici, cu prietenii mei, cu soția mea, a fost foarte frumos. Dacă aș avea măcar 1% din talentul lui, probabil aș fi cel mai bun. E unul dintre cei mai buni din istorie.

Știam că va fi greu, că sunt foarte puternici. Acum ne odihnim, pentru că duminică vom avea meci".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net