Rezultate Europa League sferturi de finală. Doi români se bat pentru trofeu!

Ultima actualizare:

    Rezultate Europa League sferturi de finală: Tătăruşanu şi-a pierdut postul în primul 11Foto: Gulliver/ GettyImages
Rezultate Europa League sferturi de finală: Tătăruşanu şi-a pierdut postul în primul 11Foto: Gulliver/ GettyImages

Ciprian Tătăruşanu şi Alexandru Vlad sunt singurii jucătorii români care pot câştiga în acest an un trofeu european. Rezultate Europa League sferturi de finală: joi, în manşa tur, atât Tătăruşanu cât şi Vlad au fost rezerve la Fiorentina, respectiv Dnipro.

Rezultate Europa League sferturi de finală: A revenit Tătăruşanu!

Rezultate Europa League sferturi de finală: Dinamo Kiev – Fiorentina 1-1. După aproape două lunide absenţă forţată cauzată de o accidentare, Ciprian Tătăruşanu a fost din nou în lotul Fiorentinei, care s-a deplasat la Kiev. În meciul din Ucraina, fostul stelist a rămas însă pe banca de rezerve, între buturi fiind preferat brazilianul Neto. Rămâne de văzut ce opţiune va avea antrenorul Montella în viitoarele partide, ţinând cont că Tătăruşanu era titular înainte să se accidenteze.

Rezultate Europa League sferturi de finală: Alexandru Vlad, rezervă la Dnipro

Rezultate Europa League sferturi de finală: Alexandru Vlad joacă din 2013 la Dnipro
Rezultate Europa League sferturi de finală: Alexandru Vlad joacă din 2013 la Dnipro

Rezultate Europa League sferturi de finală: FC Bruges – Dnipro 0-0. Alături de Tătăruşanu, Alexandru Vlad se bate şi el pentru cucerirea celui de-al doilea trofeu european ca importanţă. Fundaşul de 25 de ani consacrat la Pandurii a revenit de curând în graţiile antrenorului său de la echipa ucraineană Dnipro. Gruparea din Dnipropetrovsk e una dintre surprizele plăcute ale competiţiei, cu şanse mari de calificare în semifinale. La Bruges, în turul sferturilord e finală, Alexandru Vlad n-a jucat nici un minut, dar o poate face în manşa decisivă de săptămâna viitoare.

Rezultate Europa League sferturi de finală: Napoli, ca şi calificată

Rezultate Europa League sferturi de finală: Wolfsburg – Napoli 1-4. Italienii au dat lovitura în Germania, câştigând la scor pe terenul unei formaţii clasate pe locul doi în Bundesliga, după Bayern Munchen. Napoli a dominat meciul cu Wolfsburg încă din start, conducând cu 2-0 în minutul 23. Eroul napoletanilor a fost slovacul Marek Hamsik, marcator al unei “duble”.

Rezultate Europa League sferturi de finală: Sevilla îşi apără trofeul

Rezultate Europa League sferturi de finală: Sevilla – Zenit 2-1. Câştigătoarea ediţiei de anul trecut se află încă într-o postură favorabilă pentru a ridica din nou trofeul. Spaniolii de la Sevilla au avut un meci complicat pe teren propriu cu ruşii de la Zenit, andaluzii reuşind o întoarcere spectaaculoasă de scor, de la 0-1 la 2-1. Calificata în semifinale se va decide însă în partida retur de la Sankt-Petersburg.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net