Reghe îşi pregăteşte întoarcerea la Steaua?

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf  a obţinut cele mai valoroase  rezultate pe banca Stelei,  cu care a jucat şi în  Liga CampionilorFoto: Răzvan Păsărică
Laurenţiu Reghecampf a obţinut cele mai valoroase rezultate pe banca Stelei, cu care a jucat şi în Liga CampionilorFoto: Răzvan Păsărică

Gabi Tamaş şi George Ţucudean au semnat cu Steaua sub atenta supraveghere a impresarului Anamaria Prodan. Cei doi foşti dinamovişti sunt însă jucătorii pe care ar urma să se bazeze Laurenţiu Reghecampf din vară, atunci când are şanse mari să fie reinstalat la cârma echipei din Ghencea.

Ultimul rezultat obţinut cu Al-Hilal în Arabia Saudită (2-2 cu modesta Al-Faisaly) i-a semnat sentinţa lui Reghe. Înainte de startul returului, formaţia românului e pe locul cinci, la nouă puncte de lider, astfel că titlul e aproape imposibil de cucerit.

După ratarea Ligii Campionilor Asiei, şeicii din Riad nu vor accepta un nou eşec, astfel că sunt dispuşi să rupă unilateral contractul cu antrenorul de 39 de ani luat de la Steaua în vara anului trecut.

De altfel, criticile la adresa lui Reghecampf s-au înmulţit în ultimele zile, în special pe reţelele de socializare, unde fanii lui Al-Hilal îi cer să plece cât mai repede. Simţind că aventura sa în Arabia Saudită e pe terminate, Reghe nu stă cu mâinile în sân şi îşi pregăteşte viitoarea destinaţie. Varianta cea mai la îndemână e să revină de unde a plecat, la Steaua, beneficiind de faptul că actualul tehnician din Ghencea, Costel Gâlcă, a ratat obiectivele europene, lucru care nu i-a convenit deloc patronului Gigi Becali.

Este la 9 puncte distanţă de liderul din Arabia Saudită

De altfel, campania de transferuri a Stelei din această iarnă ne arată că Reghecampf îşi plănuieşte atent întoarcerea la campioana României. Pentru a avea la dispoziţie o echipă competitivă, capabilă să se califice la toamnă în Liga Campionilor, Reghe nu e străin de ultimele transferuri ale roş-albaştrilor, ambele intermediate de soţia sa. „Bombele” Tamaş şi Ţucudean au în comun implicarea impresarei Anamaria Prodan, însă ambii foşti dinamovişti sunt jucători pe placul lui Reghecampf, care impresionează în special prin calităţile fizice.

Arabii îi caută deja înlocuitor

Reghe are zilele numărate, lucru întărit de faptul că şeicii de la conducerea lui Al-Hilal au intrat deja în legătură cu alţi antrenori. Cum titlul de campioană pare în acest moment o himeră, saudiţii se grăbesc să facă o schimbare pe banca tehnică pentru că va începe Liga Campionilor Asiei.

Vine la «pachet» cu Pintilii?

Mihai Pintilii
Mihai Pintilii

Soţii Reghecampf mai au un as în mânecă, prin care să întărească axul central al Stelei, mult slăbit în ultima vreme din cauza transferurilor pe bandă rulantă. Este vorba despre Mihai Pintilii, fostul stelist aflat acum sub comanda lui Reghe la Al-Hilal. În ciuda unui start promiţător, mijlocaşul român a intrat pe o pantă descendentă, care îi pune în pericol inclusiv statutul său la naţionala României. În aceste condiţii, Pintilii ar accepta şi cu ochii închişi revenirea la Steaua sub comanda lui Reghecampf.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net