„Regele”, în casa duşmanului!

Ultima actualizare:

    Viitorul e cea mai în formă echipă din Liga 1, iar „Regelui” îi dă acum mâna să-i atace din nou dur pe cei care conduc destinele echipei naţionalefoto: click!
Viitorul e cea mai în formă echipă din Liga 1, iar „Regelui” îi dă acum mâna să-i atace din nou dur pe cei care conduc destinele echipei naţionalefoto: click!

Viitorul joacă luni, de la ora 18.00, la Botoşani, echipă condusă de Iftime, patron ce recent s-a contrat dur cu Hagi.

Campioana se deplasează în Moldova, iar „Regele” va ajunge în premieră pe terenul lui Valeriu Iftime. Finanţatorul botoşănenilor l-a ironizat pe Hagi pentru transferurile făcute şi nu i-a dat nicio şansă în meciurile europene, iar răspunsul a fost la fel de dur.

„Doar Steaua ne poate reprezenta în Europa. Viitorul n-are cum...Nu poţi face performanţă cu jucători ca Marius Constantin sau Herea decât în campionat, dar în cupele europene e altceva”, a spus Iftime acum două luni. Replica a venit la scurt timp şi a fost pe măsură. „Îi transmit domnului de la Botoşani, nici nu ştiu dacă e patron, să-şi analizeze echipa lui. Nu e frumos să vorbească de fotbal, de mine şi clubul nostru. Spune de Constantin, de Herea?! Se permite, e ceva normal în România, unde suntem departe de cuvântul respect”, a răbufnit Hagi. Totuşi, Viitorul a fost eliminată din Europa, iar Marius Constantin şi Ovidiu Herea au fost daţi afară de la echipă. Oricum, „Regele” are ocazia să-i demonstreze rivalului superioritatea, constănţenii fiind favoriţi. Concret, Botoşani nu a mai învins trupa campioană din decembrie 2014, deşi de atunci au mai existat şase meciuri directe, fiind doar două remize. „Va fi un meci ca oricare altul. E campioana, are jucători de valoare, dar au şi plusuri şi minusuri”, a spus secundul moldovenilor, Alin Bejan, principalul Costel Enache fiind suspendat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net