A ratat Liga pentru că s-a ras pe picioare!

Ultima actualizare:

    Asensio este unul  dintre jucătorii  pe care Realul se  bazează în viitor
Asensio este unul dintre jucătorii pe care Realul se bazează în viitor

David Beckham a fost primul fotbalist metrosexual din istorie, iar britanicul i-a învăţat la „prostii” pe copiii generaţiilor viitoare. Dintre toate, datul părului jos a devenit o nouă modă în vestiar. Un jucător al Realului a cam exagerat însă şi s-a rănit grav!

Marco Asensio a fost cel mai bun jucător al grupării de pe Bernabeu în acest debut de sezon! Jucătorul în vârstă de 21 de ani a punctat de două ori în egalul cu Valencia şi de tot atâtea ori în Supercupa cu Barcelona, câştigată luna trecută. Puştiul minune era aşteptat să iasă la rampă şi miercuri seara, când Real Madrid debuta în noul sezon de Liga Campionilor cu gândul să-şi apere coroana. În vizită au venit ciprioţii de la APOEL Nicosia, prilej perfect ca Asensio să-şi treacă de câteva ori numele pe lista marcatorilor doar că, surpriză, acesta nu a fost nici măcar în lot! Explicaţia a dat-o la conferinţa de presă de dinaintea meciului chiar antrenorul Zinedine Zidane, printre hohote de râs! „S-a ras pe picioare şi i s-au infectat nişte coşuri chiar în zona unde trebuie să tragă jambierele. N-am avut ce să-i fac, decât să-l las acasă!”, a afirmat francezul la finalul meciului cu APOEL (scor 3-0), şocând pe toată lumea. Medicii i-au prescris lui Asensio antibiotice şi i-au recomandat s-o lase mai moale cu lama de ras, iar dacă nu-i place părul, să încerce cremele depilatoare sau ceara! Acesta e incert şi pentru meciul cu Sociedad, care se va juca duminică, pe Anoeta, dar va reveni mai mult ca sigur în lot miercuri, pentru jocul cu Betis, de pe Bernabeu. Nu trebuie să fim însă prea critici cu Asensio, accidentarea lui stupidă fiind doar ultima dintr-un lung şir de cazuri similare! La polul opus acestor sportivi ghinionişti, snobi, sau de  porţelan, cum e cazul altora, stau eroi care şi-au pus viaţa în pericol pentru a încheia pe teren un meci. Legendare sunt cazurile lui Franz Beckenbauer, care în semifinala cu Italia, de la Mondialul din 1970, a jucat 50 de minute cu mâna dreaptă legată de corp după ce şi-a dizlocat umărul la un duel cu Pierluigi Cera. Mai tare decât atât este însă cazul lui Bert Trautmann, fostul jucător german al lui Manchester City. În finala FA Cup din 1956, jucată şi câştigată împotriva lui Birmingham, acesta şi-a rupt câteva vertebre la gât, dar a refuzat îngrijirea, fără să realizeze cât de gravă e starea lui. A supravieţuit şi a murit în 2013, la vârsta de 89 de ani.

Alte accidentări stupide în sport

Ferdinand, accidentat de o masă. Rio Ferdinand, fostul căpitan al lui Manchester United în era „Alex Ferguson”, a exagerat cu relaxarea. În urmă cu câţiva ani, el a petrecut trei ore în faţa televizorului, cu picioarele sprijinite pe o măsuţă de cafea, iar când s-a ridicat, a chiuit de durere. La cel de dedesubt, suferise o ruptură de tendon. A stat în ghips o lună, iar de pe teren a lipsit 100 de zile.

simeon stalpnicul png

Aftershave-ul l-a nenorocit pe Canizares. Fostul portar al Valenciei se afla în 2002 în cea mai bună perioadă a sa, şi pentru celebrul „grizonat” urma Mondialul. Înainte să se prezinte la lot, a mers să facă un duş. La ieşire, Santiago a scăpat sticla de aftershave pe jos şi un ciob i-a retezat tendonul degetului mare! Iar în Asia a fost titularizat Casillas!

simeon stalpnicul png

Nesta, învins de Play Station. Nesta a fost unul dintre cei mai buni fundaşi ai Italiei în anii 2000,  totul culminând cu câştigarea CM 2006. Pe lângă fotbal, acesta iubea la nebunie şi jocurile pe calculator, iar într-unul a pus prea multă pasiune.  La o partidă de fotbal pe Play Station, Nesta a reuşit să se lovească cu consola peste mâna stângă, iar din cauza leziunii nu s-a antrenat o lună.

simeon stalpnicul png

Robbie Keane, „faultat” în dormitor. Robbie Keane, poate cel mai mare atacant irlandez din istorie, era un adevărat crai în anii 2000, când juca pentru Tottenham Hotspur. Astfel, multor propuneri venite din partea numeroaselor admiratoare le-a răspuns afirmativ, iar uzura l-a costat scump! În timpul unei partide de sex, acesta şi-a rupt rotula unuia dintre genunchi şi a ajuns la cuţit! 

simeon stalpnicul png

Federer a făcut entorsă în baie! 

De o accidentare penibilă n-a scăpat nici Federer. El a povestit despre întâmplarea de anul trecut! „Voiam să le fac baie fetelor. Am făcut o mişcare simplă, m-am întors şi am auzit o trosnitură în genunchi. Apoi am fost la zoo şi piciorul era umflat. A fost dezamăgitor şi un şoc mare”, a declarat Federer, care a stat apoi 6 luni pe bară.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net