Rapidiştii plătesc, patronul nu

Ultima actualizare:

    Soţii Moraru nu mai  au viaţă lungă  la Rapid, după  conflictul cu fanii
Soţii Moraru nu mai au viaţă lungă la Rapid, după conflictul cu fanii

Rapid a devenit lider în Liga a II-a după victoria cu 3-1 obţinută în faţa principalei contracandidate la promovare, Dacia Unirea Brăila. Rezultatele nu anulează însă problemele financiare grave de la club, iar fanii ştiu asta şi au declarat război familiei Moraru.

Imediat după sfârşitul partidei cu brăilenii, în loc să sărbătoreaască, fanii şi-au îndreptat atenţia către loja în care stătea familia patronului Moraru. Motivul: lipsa de viziune şi de investiţii de la club, care în loc să-şi plătească datorile şi să iasă din insolvenţă, ca Dinamo, acumulează datorii noi şi merge spre faliment. Cum Valerii nu ajunsese la meci, grupul recalcitrant a luat-o în colimator pe soţia acestuia, Violeta, şi pe fiul lor, Octavian. Cei doi au fost înjuraţi şi scuipaţi de suporteri, care apoi au lovit cu picioarele maşina acestora în timp ce le cereau să plece din Giuleşti. Valerii Moraru s-a speriat şi dacă sub influenţa fricii a spus că cedează acţiunile şi nu mai e interest de Rapid, a revenit a doua zi prin soţia lui, care a spus că s-au răzgândit.

Au luat amenzi de 8.200 de lei

“Nu ne speriem din atât. Suporterii au văzut că Valerii nu mai vine la meciuri şi au început să fie violenţi cu mine. Nu vor obţine nimic. Fac tot felul de mizerii. Anul trecut au aruncat cu petarde şi am plătit 100.000 de euro amenzi, bani ce puteau intra în club. Cineva ne-a spus că problemele cu galeria se pot rezolva plătind, dar nu vrem să ne cumpărăm liniştea”, a spus aceasta. Până la rezolvarea într-un fel a problemelor, durii care i-au luat la rost au plătit gras. Unsprezece dintre ei au primit amenzi totale de 8.200 de lei şi interzicerea accesului pe stadioane timp de un an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net