Prea buni pentru «câini»

Ultima actualizare:

    Lukas Szukala a  deschis scorul cu  o lovitură de cap  care l-a depăşit  pe portarul MarcFoto: Cosmin Iftode
Lukas Szukala a deschis scorul cu o lovitură de cap care l-a depăşit pe portarul MarcFoto: Cosmin Iftode

Steaua-Dinamo s-a terminat cu scor de neprezentare, campionii câştigând totuşi ceva mai greu decât o arată scorul. Szukala, Papp şi Keşeru le-au făcut seara de groază dinamoviştilor, care nu reuşesc să scape de ”sperietoarea Steaua”. ”Câinii” nu au mai câştigat în faţa Stelei de peste trei ani şi jumătate, în ultimele nouă confuntări campionii având bilanţ pozitiv.

Keşeru n-a suportat casca. Meciul cu Dinamo a  fost primul pentru Keşeru în care a purtat o cască de protecţie. Stelistul a fost călcat pe cap de senegalezul N’Doye  în meciul de la Târgu Mureş, ajungând la spital cu o comoţie cerebrală. Keşeru a început partida cu casca pe cap, însă nu a rezistat decât  jumătate de oră, apoi a aruncat-o către banca de rezerve, evoluând fără ea până la finalul jocului.Fanii Stelei au sărit la bătaie. Derbiul de aseară a fost pigmentat şi cu incidente provocate de fani. “Capii răutăţilor” au fost cei de la Steaua, aflaţi  în apropiere de zona ocupată de dinamovişti. Astfel, fanii de la Peluza Sud au încercat să treacă de forţele de ordine pentru a ajunge la rivali. Jandarmii au intervenit şi au liniştit spiritele.

Arlauskis, lovit de un steag.  Meciul a fost întrerupt pe final, în momentul în care steliştii efectuau o schimbare. Din zona suporterilor dinamovişti s-a aruncat asupra portarului Stelei cu petarde, dar şi cu un băţ de steag, care l-a atins pe Arlauskis. Golkeaperul a primit îngrijiri medicale, dar a continuat jocul.

Fiul lui Florentin Petre, la debut. Emoţii uriaşe pentru Florentin Petre. Fiul său, Patrick, a debutat în prima ligă, la 18 ani, şi tocmai în meciul cu marea rivală. Patrick a ”prins” cinci minute în derbi.

Raul Rusescu va fi operat la ochi. Atacantul Raul Rusescu va fi supus marţi unei intervenţii chirurgicale, în urma căreia i se va elibera ţesutul adipos infra-orbitrar herniat din focarul de fractură şi osteosinteză cu placa cu şuruburi.”Această decizie a fost luată în urma repetatelor consulturi de specialitate, care au stabilit necesitatea imperioasă a efectuării operaţiei, deoarece jucătorul, care a fost foarte aproape de a-şi pierde ochiul în urma loviturii lui Mureşan, continua să prezinte diplopie (vedere dublă)”, au precizat oficialii campioanei.

Ambele galerii s-au pregătit special  pentru marele derbi

Steliștii s-au aprovizionat cu petarde și fumigene și au dominat fundalul sonor, obligându-l chiar pe Balaj să întârzie startul partied cu câteva minute. Mai mult, torţele aruncate înspre teren au fost motivul pentru care centralul a mai intrerupt jocul și după un minut de la debut. Dinamoviștii au răspuns cu o coregrafie care a acoperit întreaga peluză a Arenei Naționale. Un desen uriaș care-l întruchipa pe Charlie Chaplin, alături de mesajul : ”Filmul mut prin apariţia noastră a luat sfârşit / Eroii stadioanelor trăiesc viaţa la infinit”.

Bărboianu, în doliu

Vestiarul dinamovist a fost puternic lovit ieri dimineață. Ştefan Bărboianu, unul dintre căpitanii ”câinilor”, a primit o veste care ar dărâma psihic pe oricine. Copilul lui, venit pe lume marți, a decedat. Alina, soția lui Bărboianu, a născut prematur la începutul acestei săptămâni, în ciuda faptului că medicii au încercat să o ajute să ducă sarcina până în luna a șaptea. Cu toate astea, fundașul dinamovist a fost pe teren din primul minut al derbiului cu Steaua.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net