Piţurcă iese la atac

Ultima actualizare:

    Piţurcă are poliţe  de plătit fostului  prieten, Gigi Becali
Piţurcă are poliţe de plătit fostului prieten, Gigi Becali

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a decis să ia poziţie în scandalul dintre CSA Steaua şi echipa lui Gigi Becali, FCSB. Antrenorul e sută la sută alături de noul proiect al Ministerului Apărării şi se simte dator să-l scoată din fotbal pe Gigi Becali din fotbal, pentru că tot el l-a şi introdus în fenomen. Iată ce a declarat Piţurcă la Dolce Sport despre multiplele chestiuni la ordinea zilei din fotbal.

Despre înfiinţarea echipei CSA Steaua. „Eu, personal, o să încerc să intervin. Să vedem, am discutat şi cu Tudorel şi cu alţii, Să mergem şi la cel care a venit ministru acum, să vorbim cu cel care se ocupă de fotbal, de club. Trebuie documente trimise la UEFA şi nu vrea nimeni să semneze. Ne ducem la minister, facem o evaluare cât costă şi plătim. Lăcătuş trebuie să facă eforturi, chiar şi financiare, să vorbească cu avocaţi sportivi, să reia de la început tot ce s-a întâmplat. Nu trebuie să se mulţumească cu echipa în liga a patra. Steaua trebuie să revină acolo unde îi e locul, în prima ligă, că de acolo a fost furată. Eu o să pun pe tapet lucrul ăsta în perioada următoare, pentru că dacă tot nu am ce face, măcar să ajut clubul Steaua Bucureşti. Îi bat la cap pe toţi băieţii să se implice, pentru că asta a fost echipa noastră, cu această echipă am obţinut celel mai mari performanţe, cu aceste performanţe nu vom fi uitaţi niciodată. Nu îi mai spuneţi Steaua, ci FC Becali, FC George Becali mai bine, că altul e şeful acolo”.

Despre excluderea Stelei lui Becali din campionat. „Cum a fost luată echipa, aşa trebuie să revină la club, în prima ligă. Dacă nu s-au dat bani pentru jucători, pentru palmares, pentru siglă, echipa trebuie să revină exact cum a luat-o Gigi Becali. E greu totuşi ca echipa cu jucătorii pe care îi are Gigi Becali să revină la club, pentru că trebuie acţiune judecătorească, dar dacă această echipă nu are voie să mai joace în prima ligă, automat CSA trebuie să-şi facă echipă repede şi să contine activitatea în prima ligă, începând de acum. Revine în locul de unde a fost luată această echipă. Becali nu are voie să folosească Star, pentru că înseamnă tot stea”.

Despre posibilii investitori ai noii echipe: „Vor fi oameni care se vor implica la echipă când nu va mai fi George Becali. Eu ştiu ce vorbesc când sunt lucrurile astea. M-aş bucura din inimă ca echipa să revină la club, să redevină echipa suporterilor stelişti. Această echipă nu a mai fost a suporterilor de când a venit George Becali. Exemplul lui negativ l-au luat şi alţi conducători de club şi uitaţi-vă unde au ajuns: Mititelu, Borcea, cel de la Timişoara, cel de la Piteşti. Oameni care se implicau în problemele tehnice ale echipelor, tot timpul pe la televizor, nu joacă x, nu joacă y... Uitaţi-vă unde a ajuns fotbalul românesc. Şi o parte din vină o am şi eu, pentru că eu am venit cu Gigi Becali. Acum a beneficiat de antrenori cărora le face echipa, le transferă jucători, le face schimbările. Acuma venit timpul să plătească pentru toate chestiile astea”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net