Petrecăreţii au revenit la naţională!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După doi ani, Adrian Mutu, Gabi Tamaş şi Adrian Cristea au revenit, în acelaşi timp, la o acţiune a "tricolorilor". Ei au fost suspendaţi, în perioade diferite, datorită ieşirilor nocturne în timpul programului naţionalei.

Din 2009, de la meciul României de la Belgrad, n-au mai fost convocaţi pentru acelaşi meci Mutu, Tamaş şi Adrian Cristea. Au revenit acum, pentru "dubla" cu Belarus şi Albania. Mutu şi Tamaş au stat trei jocuri departe de "tricolori", după ce l-au supărat pe selecţioner înaintea amicalului cu San Marino, când au "evadat" din cantonament.

Adrian Cristea n-a mai îmbrăcat tricoul naţionalei din 2009, de la partida cu Serbia. Atunci, "Prinţul" a călcat pe bec alături de "Brilliant" chiar în săptămâna de dinaintea jocului de la Belgrad, meci capital pentru calificarea la turneul final.

Cei doi şi-au făcut de cap până la 3 dimineaţa alături de nişte prieteni şi două domnişoare la restaurantul "Doi Cocoşi", dar n-au fost excluşi din lot de selecţionerul de atunci, Răzvan Lucescu.

Acum, cei trei petrecăreţi s-au revăzut la Mogoşoaia, însă niciunul dintre ei nu mai doreşte să o "comită", mai ales că Piţurcă i-a avertizat că orice pas greşit vor face va însemna automat excluderea de la lot pe timpul mandatului său.

"Mutu şi Tamaş au fost pedepsiţi 3 jocuri, am considerat că e suficient. Mutu şi-a dorit foarte mult să revină, a contat foarte mult pentru mine modul în care s-a comportat în această perioadă. Cristea s-a schimbat mult şi aştept de la el să facă ce face la echipa de club. Este ultima şansă pentru ei. Fără disciplină nu se pot obţine rezulate, iar eu ţin foarte mult la acest aspect", a spus Victor Piţurcă. Tehnicianul a mai precizat că nu regretă că nu i-a avut pe cei doi la echipă pentru meciul cu Franţa: "Nu se ştie ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi venit. Cu ei, poate am fi pierdut, mai ales din cauza terenului".

Gardoş, salvat de Europa League. Deşi nu joacă pentru Steaua în Liga I, fiind suspendat zece etape, Florin Gardoş se află printre "tricolori" pentru cele două partide ale naţionalei. "N-a avut o pauză atât de mare, pentru că a jucat în Europa League", a spus Piţurcă.

 Mizau pe 30.000 de fani, au vândut doar 1.000 de bilete! Federalii şi-au făcut calculele pentru meciul cu Belarus şi sperau să fie peste 30.000 de oameni pe Naţional Arena. Până aseară însă nu se vânduseră nici măcar 1.000 de bilete.

Amical cu Belgia în ziua barajelor. Deşi afirmă că mai speră la calificare, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat că România va juca un amical cu Belgia, la 11 noiembrie, atunci când se vor disputa meciurile decisive care duc la Euro.

Lotul României

Portari: Pantilimon (Man. City), S. Lung jr (Astra), Bălgrădean (Dinamo); fundaşi: Măţel (Astra), Luchin (Dinamo), D. Goian (Rangers), Tamaş (West Bromwich), Găman (Astra), Moţi (Dinamo), Gardoş (Steaua), Raţ (Şahtior), Latovlevici (Steaua); mijlocaşi: Torje (Udinese), Nicoliţă (Saint Etienne), Cociş (FC Rostov), C. Lazăr (PAOK), Bourceanu (Steaua), Sânmărtean (FC Vaslui), C. Tănase (Steaua), Ad. Cristea („U" Cluj); atacanţi: Mutu (Cesena), B. Stancu (Orduspor), Marica (Schalke), G. Bucur (Kuban).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net