"Perlele" Stelei ratează Cupa

Ultima actualizare:

    Arlauskis s-a  accidentat în  meciul cu AngliaFoto: Răzvan Păsărică
Arlauskis s-a accidentat în meciul cu AngliaFoto: Răzvan Păsărică

Accidentările îi dau bătăi de cap antrenorului Costel Gâlcă în cel mai important moment al sezonului. Fără Chipciu şi Varela, precum şi în absenţa portarului titular Arlauskis, Steaua riscă să rateze primul obiectiv, Cupa României.

Steliştii se află încă în cursă pentru realizarea unei „triple” istorice, campionat – Cupa României – Cupa Ligii, obiectiv care se poate spulbera însă în orice moment. Prima piatră de încercare pentru echipa lui Gâlcă e returul din această seară cu Petrolul din semifinalele Cupei României, meci care începe de la egalul (1-1) înregistrat în prima manşă, la Ploieşti.

Pentru gruparea roş-albastră, pauza competiţională generată de partidele echipelor naţionale n-a fost de bun augur. În primul rând s-au rupt „perlele” Chipciu şi Varela, jucătorii pe care oficialii din Ghencea speră să scoată bani grei în vară.

„Dacă Alex Chipciu îşi revine şi face un retur bun, o sumă de transfer de patru milioane de euro n-ar fi ceva exagerat. În afară de Varela, Chipciu e jucătorul care poate fi vândut cel mai scump”, a recunoscut Helmuth Duckadam, preşedintele de onoare al campioanei.Tehnicianul Costel Gâlcă a confirmat ieri problemele mari de efectiv cu care se confruntă. „Chipciu va sta vreo trei săptămâni sigur. Despre Varela ştim doar că a câştigat cu Portugalia şi trebuie să revină în ţară”, a spus antrenorul. Într-adevăr, Varela a fost convocat la naţionala Capului Verde pentru amicalul de marţi cu lusitanii, dar n-a jucat nici un minut din cauze medicale.A treia absenţă de marcă din lotul Stelei va fi lituanianul Arlauskis. Portarul titular al lui Costel Gâlcă s-a accidentat tot la naţională, în confruntarea Anglia – Lituania (4-0).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net