"Omul negru" revine în Liga 1

Ultima actualizare:
Rusescu a ieşit pe picioarele lui de pe teren, dar nasul îi sângera
Rusescu a ieşit pe picioarele lui de pe teren, dar nasul îi sângera

De la agonie la extaz. Aşa a trăit mijlocaşul celor de la ASA Târgu Mureş, Gabi Mureşan, în ultimele două săptămâni, după meciul cu Steaua, când l-a faultat dur pe Raul Rusescu. Comisiile s-au jucat cu soarta lui, Disciplina suspendându-l 16 etape, cea de Recurs iertându-l complet. Azi, Mureşan revine în lotul mureşenilor, după ce a stat pe tusă două etape, şi va fi rezervă în meciul de la Ploieşti, cu Petrolul.

Meciul ASA Târgu – Steaua a dat naştere unei polemici vecină cu nebunia. Nu neapărat partida în sine a stârnit discuţii, ci evenimentul în care au fost implicaţi Raul Rusescu şi Gabi Mureşan. Stelistul a fost lovit cu cotul în cap de mijlocaşul gazdelor şi a  fost înlocuit, apoi operat câteva zile mai târziu. Gabi Mureşan, avertizat cu galben în timpul jocului de arbitrul Istvan Kovacs, a fost suspendat iniţial 16 etape de Comisia de Disciplină, apoi, la Recurs, iertat. Mijlocaşul celor de la Târgu Mureş a stat două etape, iar azi, contra celor de la Petrolul a revenit în lotul lui Pustai. ”Nu cred că voi juca, câteva zile nu mi-a ars de antrenamente”, a mărturisit internaţionalul român, care a povestit că a încercat de câteva ori să-i ceară scuze lui Rusescu pentru că l-a lovit.

Şi-a cerut scuze de câteva ori

"I-am dat un sms imediat după şi l-am şi sunat a doua sau a treia zi, dar nu mi-a răspuns. Am înţeles de la apropiaţi că ar fi supărat pe mine şi că nu vrea să vorbească cu mine. I-am scris în sms că îl ajut cu ce are nevoie. Nu mi-a răspuns. Dacă ar fi să dau timpul înapoi, nu aş mai fi sărit la mingea aia şi cu asta s-ar fi terminat totul. M-am uitat şi eu la reluări şi se vede urât”, a spus, spăşit, Mureşan. Fotbalistul mureşenilor ştie că este văzut prost acum de fanii Stelei, însă susţine cu tărie că nu este un jucător violent. “Am fost urmărit şi în trecut de arbitri, care mă avertizau din primele minute pentru orice fază, însă acum probabil o să fie mai rău”, a precizat acesta. Cristi Pustai îl va ţine pe bancă pe Mureşan la meciul din această seară, de la Ploieşti şi nu este exclus să-l introducă pe final, dacă situaţia o va cere.

Rusescu îl dă în judecată în civil


    Rusescu a ieşit pe picioarele lui de pe teren, dar nasul îi sângera
Rusescu a ieşit pe picioarele lui de pe teren, dar nasul îi sângera

Raul se simte foarte rău în continuare, deşi are  mai bine de o săptămână de la operaţia care l-a costat 5000 €. Medicii i-au scos bucăţile de os fărâmiţate, i-au pus nervul la loc şi i-au aplicat o placă, legată de maxilar. Rusescu nu vede bine în continuare şi are o grămadă de restricţii. Atacantul vrea să-l dea în judecată în civil pe Mureşan.

image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net