”Nu mi-a stat inima”! Vezi ce l-a făcut pe Răzvan Lucescu să spună asta!

Ultima actualizare:

    razvan lucescu
razvan lucescu

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Răzvan Lucescu, a mărturisit că Flamurtari a avut speranţă în meciul retur, dar a precizat că formaţia sa a avut mai multă experienţă.

"Nu mi-a stat inima la 1-0. Este clar că a fost un meci de luptă, anticipam asta. Albanezii s-au bătut, au avut speranţă, dar experienţa noastră şi-a spus cuvântul. Cred că meciul ar fi fost mult mai uşor dacă primeam penalti în prima repriză. Aşa, am fost obligaţi să ne închidem foarte bine şi să atacăm pe contră. Meciurile acestea tur-retur sunt foarte complicate întotdeauna. De abia acum putem să ne gândim la Viktoria Plzen, viitorul adversar. Nu am declarat că obiectivul meu este calificarea în grupele Ligii Europa. Vrem asta, dar trebuie să vedem ce se va întâmpla. Vom întâlni un adversar cu experienţă mare, care a jucat anul trecut în Liga Campionilor şi în primăvara Ligii Europa. De abia după acest meci putem vorbi despre ce va fi. Şansele sunt egale. Va conta mult cum ne vom prezenta la acel moment şi de încrederea pe care o vom avea. Am la dispoziţie un lot bun, dacă schimb un jucător, intră altul în loc de o valoare apropiată. Asta îi ajută pe toţi, ne dă o anumită forţă", a spus Lucescu la DigiSport.

Echipa Petrolul Ploieşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia albaneză Flamurtari, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei. Golurile ploieştenilor au fost marcate de Teixeira '39, De Lucas '84 şi Priso '90, în timp ce pentru albanezi a înscris Lena, în minutul 37.

În tur, Petrolul s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

În turul trei preliminar al Ligii Europa, Petrolul Ploieşti va întâlni echipa cehă Viktoria Plzen. Partida tur se va disputa la 31 iulie, la Ploieşti, returul fiind programat în Cehia, la 7 august.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net