Moți îi avertizează pe steliști:” Calificarea se joacă!”

Ultima actualizare:

    moti
moti

Fundaşul echipei Ludogoreţ Razgrad, Cosmin Moţi, a declarat după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-1, că formaţia campioană a României a făcut un pas înainte, dar a precizat că accederea în faza grupelor Ligii Campionilor nu este jucată.

"E dureros când pierzi, mai ales pe final, dar mai avem un meci. Steaua a făcut un pas înainte, dar calificarea nu este jucată. Mă aşteptam să fiu fluierat de spectatori, dar nu am fost afectat de acest lucru. A fost un meci mai slăbuţ făcut de noi pe faza de atac, dar mai avem 90 de minute şi nu trebuie să disperăm. Va fi alt meci la Sofia", a spus Moţi la Digi Sport.

Fundaşul român a afirmat că Steaua a jucat puţin mai bine decât Ludogoreţ. "Ştiam că Steaua e puternică. Am pierdut , dar mai avem un meci pentru a întoarce soarta calificării. Acum Steaua are o şansă în plus. Au jucat puţin mai bine decât noi astăzi şi asta s-a văzut. În retur nu o să fie un avantaj pentru noi că va lipsi Chipciu. Va fi la fel, dar noi suntem convinşi că vom practica alt joc faţă de cel de azi", a precizat Moţi.

Cosmin Moţi a comentat şi declaraţia făcută de Alexandru Chipciu la Dolce Sport, care a spus că Moţi nu merită respect, deoarece "loveşte mult când nu se uită arbitrul": "Nu am nevoie de respectul lui Chipciu, să-şi vadă de jocul lui, de treaba lui şi să respecte pe cine vrea".

Steaua a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, la care fundaşul Cosmin Moţi a fost integralist, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Chipciu, în minutul 88.

Partida retur se va disputa la 27 august, la Sofia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net