Mesajul lui Rădoi pentru Reghecampf: "Poate patronul a intervenit peste deciziile tale"

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Fostul antrenor al Stelei, Mirel Rădoi, l-a criticat pe actualul tehnician din Ghencea, Laurenţiu Reghecampf, cel care îl ironizase pe Alexandru Tudorie.

"E o declarație nefericită, nepotrivită, foarte dură. Indiferent ce evoluție arată jucătorii, această discuție trebuie să o ai cu ei în privat. Acolo îi spui că trebuie să care bagaje sau mai știu eu ce, și acum îl iei în lotul echipei pentru un meci decisiv pentru calificarea în primăvara europeană. La un meci capital pentru calificare îl readuci în lot. Asta înseamnă că lucrurile stau puțin altfel. Ori te-ai răzgândit peste o săptămână ori patronul echipei a intervenit peste deciziile tale!

Sunt niște lucruri care nu se leagă! Dacă afirmi că un jucător e așa slab și că nu face față la prima echipă însemnă că până la finalului anului nu va mai fi în lotul primei echipe. Să nu mai zicm că în vară costa 20-30 de milioane de euro. Era folosit fundaș central, mijlocaș central, și-acum dintr-o dată cară bagaje", a spus Rădoi la DolceSport.

"Tudorie e bine. E înalt, are 1,90, este frumos. Este la echipa a doua, va juca un meci. E bine. A fost pe teren. De ce nu l-aţi întrebat după meciul în care a fost titular? Mă întrebaţi pe mine? Cum a văzut el meciul pe care l-a jucat? O să ne ajute. Când o să avem bagaje, o să cărăm ceva, o să ne ajute. Deocamdată e la echipa a doua. Trebuie să joace bine acolo, trebuie să joace mult mai bine cand intră la echipa mare. Fără supărare, fără ocolişuri. Ăsta este nivelul. Eu nu pot să-i apăr mai mult, ei se apără singuri când intră pe teren", a fost declaraţia lui Reghecampf.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net