Meciul şi golul pentru Keşeru

Ultima actualizare:

    Claudiu Keşeru are  9 goluri marcate  în campionatul  din Qatar
Claudiu Keşeru are 9 goluri marcate în campionatul din Qatar

Claudiu Keşeru e în continuare cel mai în formă atacant român, chiar dacă evoluează într-un campionat destul de slab pentru pretenţiile sale.

Ajuns în Qatar la mijlocul lunii februarie, Keşeru i-a convins rapid pe şeicii de la Al-Gharafa că au făcut o afacere bună atunci când au plătit Stelei aproximativ 2,5 milioane de euro. În numai două luni, perioadă în care a jucat nouă meciuri, Keşeru a punctat de nouă ori, randament de un gol pe meci cu care era obişnuit şi în tricoul Stelei.

Se pregăteşte de Cupă

Ultima reuşită a internaţionalului român a venit joi, în etapa care a încheiat sezonul în Qatar, când Al-Gharafa a cedat cu 1-2, în deplasare, cu Al-Wakrah. Într-un meci fără o miză deosebită, echipa sa terminând campionatul pe locul şapte, Keşeru a egalat la 1 imediat după pauză, în ciuda faptului că era afectat de o lovitură la cap suferită la începutul întâlnirii. „O minge şutată m-a lovit violent în minutul 3. Chiar dacă am văzut mii de stele verzi, am strâns din dinţi şi am continuat. Din păcate, acum mă resimt”, a spus Keşeru la final. Din cauza temperaturilor ridicate, campionatul din Qatar s-a încheiat deja, Claudiu Keşeru urmând să mai rămână la Al-Gharafa pentru o competiţie eliminatorie. „Urmează două săptămâni de pauză şi începe Cupa Emirului”, a precizat Keşeru. La 2 mai, formaţia românului va intra direct în faza sferturilor de finală, contra unui adversar din calificări.

Steaua a dat tot 9 goluri în 2015

După ce l-a pierdut pe Keşeru, Steaua a intrat într-o criză de eficacitate fără precedent în istoria recentă a clubului. Ca o coincidenţă deloc măgulitoare pentru campioana României, roş-albaştrii au dat în acest retur din Liga I numai nouă goluri, tot atâtea cât a reuşit Keşeru de unul singur la echipa sa din Qatar.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net