Marica va purta numărul 19 la Konyaspor. Vezi ce a spus românul la prezentare!

Ultima actualizare:

    Românul e entuziasmat de noua sa echipă - sursă foto: konyaspor.org.tr
Românul e entuziasmat de noua sa echipă - sursă foto: konyaspor.org.tr

Ciprian Marica a semnat un contract pe doi ani cu turcii de la Konyaspor, iar ieri a fost prezentat oficial de către conducerea clubului.

Atacantul român în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 la echipa care s-a clasat pe locul 11 sezonul trecut. „Când am aterizat la Konya, pe aeroport, am rămas impresionat de primirea suporterilor. Fanii turci sunt extraordinari! Cu susținerea lor, cu siguranță vom realiza lucruri importante în următorul sezon”, a declarat Ciprian Marica pentru site-ul oficial al lui Konyaspor.

Mircea Lucescu, tehnicianul lui Şahtior Doneţk n-a fost însă prea fericit când a auzit că fostul său elev a ajuns la o echipă de pluton în Turcia. "Marica ar fi trebuit să stea lângă mine, să fi jucat şi acum la o echipă precum Şahtior. Dar fiecare îşi organizează viaţa aşa cum vrea. Eu l-aş fi sfătuit să rămână la Getafe, să stea lângă Contra. În Turcia îi va fi greu, e un campionat agresiv, sunt suporteri foarte pătimaşi. E şi Torje la Konya? Acolo a ajuns şi el? Pesemne că asta e valoarea fotbalului românesc în momentul de faţă", a spus Lucescu la Dolce Sport.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net