Marco Van Basten, în pragul sinuciderii?

Ultima actualizare:

    Olandezul a fost nevoit să-şi întrerupă activitatea de antrenorFoto: AFP
Olandezul a fost nevoit să-şi întrerupă activitatea de antrenorFoto: AFP

Unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria fotbalului european, olandezul Marco van Basten, trece prin momente dramatice. El a fost nevoit să demisioneze temporar din funcţia de antrenor la AZ Alkmaar din cauză că nu poate ieşi din depresie.

În vârstă de 49 de ani, fostul tunar al naţionalei Olandei şi al celor de la AC Milan, a intrat în depresie după moartea tatălui său, acum câteva săptămâni, iar problemele s-au agravat. Astfel, la un control făcut acum câteva zile, lui i s-au descoperit probleme grave la inimă şi a fost nevoit să-şi întrerupă activitatea de antrenor nu se ştie cât. El fusese numit la Alkmaar în urmă cu patru luni şi jumătate.

Comunicatul clubului nu a avut deloc darul de a-i linişti pe apropiaţii lui Van Basten, triplu câştigător al Balonului de Aur: „Antrenorul se chinuie de o vreme din cauza unor probleme personale, care îi cauzează şi un disconfort fizic. Simptomele ar putea fi atât de grave, încât nu era capabil, pe termen scurt, să-şi desfăşoare munca”, era scris în comunicatul oficial al olandezilor. Pe câteva site-uri din Olanda se scrie chiar că familia se teme că fostul selecţioner al „Portocalei Mecanice” s-ar putea sinucide!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net