Măcar una de intra...

Ultima actualizare:

    Foto: Răzvan Păsărică
Foto: Răzvan Păsărică

Keşeru, „călăul” tuturor danezilor până la meciul de la Aalborg n-a mai reuşi să marcheze şi în Danemarca. Toată bafta şi inspiraţia sa de la meciurile precedente s-a răzbunat şi după partida de joi seara trebuie să treacă pe la biserică. Îţi trebuie foarte mult ghinion să ratezi opt ocazii într-un singur meci, cinci în prima repriză şi trei în a doua, după scenariul următor.

e Ratarea 1, minutul 21. Elimină din joc un adversar, la mijlocul terenului, şi scapă singur spre poarta adversă. Cum intră în careul de 16 metri, alege să tragă pe colţul lung şi portarul apără. 

e Ratarea 2, minutul 25. Chipciu îi trimite o pasă înaltă la marginea careului, Keşeru face o preluare bună, dar trage prea devreme. Şutul slab se duce pe centrul porţii şi portarul n-are probleme în a reţine balonul.

e Ratarea 3, minutul 39. Chipciu îl serveşte din nou ideal, pe culoar, dar din poziţie lateral stânga, Keşeru caută o finalizare de efect şi greşeşte. Mingea trimisă spre vinclul de la colţul scurt trece la o palmă de bare.

e Ratarea 4, minutul 41. Steaua are o acţiune de atac prelungit în careul danezilor, iar cel care încheie faza cu şut este tot Keşeru. Mingea sa, care mergea pe cadrul porţii, a fost deviată însă în ultimul moment pe lângă buturi de alunecarea disperată a unui adversar.

e Ratarea 5, minutul 42. Adi Popa îl pune şi el în poziţie de finalizare pe Keşeru, care se comportă din nou egoist şi caută singur încheierea fazei, deşi e în unghi mort, lateral dreapta. Logic, şutul său nu prinde poarta.

e Ratarea 6, minutul 89. După 44 de minute de absenţă, Keşeru revine la taste în final de meci. Adi Popa îi trimite în faţa porţii, atacantul vine bine la colţul scurt, dar nu reuşeşte devierea pe poartă, talonat fiind şi de un adversar.

e Ratarea 7, minutul 90+1. În criză de timp, Claudiu Keşeru nu se mai gândeşte la pasă şi încearcă să finalizeze personal fiecare fază. În primul minut al prelungirilor trage de la peste 20 de metri, cu şiretul, dar portarul danez scoate incredibil în corner.

e Ratarea 8, minutul 90+3. Keşeru ratează cea mai mare şi mai importantă ocazie a meciului. Sânmărtean îi pune efectiv pe cap o minge, în careul de şase metri, dar deşi are toată poarta goală în faţă, atacantul trimite cu capul pe lângă butul din stânga. 

e Final de meci. Keşeru e distrus. Se prăbuşeşte în lacrimi pe gazon şi e ridicat de colegi, care îl duc aproape pe braţe la vestiare.

Stau la mâna lui Rio Ave

Pentru a ajunge în 16-imi, în ultima etapă, Steaua e obligată să învingă acasă pe Dinamo Kiev, iar Aalborg nu trebuie să câştige în deplasarea de la Rio Ave.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net