Lucian Sânmărtean a primit un premiu inedit: baterii pe viaţă!

Ultima actualizare:
Asa arată trofeul primit de Lucian Sanmartean la Bistrita
Asa arată trofeul primit de Lucian Sanmartean la Bistrita

Cel mai bun fotbalist al anului 2014 în România, Lucian Sânmărtean, îşi petrece Sărbătorile acasă, la Bistriţa. El a primit un premiu la care nici nu se gândea: baterii pe viaţă din partea unuia dintre sponsorii echipei la care a debutat în prima ligă.

Lucian Sânmărtean a debutat în fotbalul din prima ligă la Gloria Bistriţa, echipă care, pe acea vreme, era sponsorizată de un producător local de baterii. Peste ani, cei doi, fostul sponsor şi jucătorul s-au reîntâlnit pentru un moment festiv. Sânmărtean a primit titlul de "Cetăţean de Onoare" al municipiului Bistriţa, cu acest prilej primind şi, din partea Rombat, trofeul "Bateria fotbalului românesc". Numele nu a fost ales întâmplător. Mai întâi pentră că această firmă este un producător important de baterii, iar apoi pentru că în 2014 a fost ca o baterie pentru fotbalul românesc: în toate competițiile în care a evoluat a fost o sursă de energie și inspirație pentru coechipieri.

Pe lângă trofeu, fotbalistul Stelei a primit şi un cadou inedit: baterii pe viaţă! “Încă de la începutul anului am urmărit cu plăcere meciurile lui Lucian Sânmărtean și ne-am bucurat alături de toți bistrițenii de reușitele sale spectaculoase. La fel ca firma noastră, Lucian este un produs 100% bistrițean care a reprezentat România cu mândrie în toate meciurile din acest sezon. Din acest motiv îi oferim acest trofeu și baterii Rombat pe viață”, a declarat Eduard Croitoru, Directorul de Marketing și Vânzări al Rombat, companie implicată în comunitatea locală, care a desfășurat de-a lungul timpului mai multe proiecte menite să îmbunătățească viața bistrițenilor.


    Asa arată trofeul primit de Lucian Sanmartean la Bistrita
Asa arată trofeul primit de Lucian Sanmartean la Bistrita
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net