Lucescu dezvăluie cum a fost sabotat de ruşi încă de la venire

Ultima actualizare:

    Românul a avut un început prost la otomani, iar aceștia i-au cerut demisia după ultimele două înfrângeriFoto Click!
Românul a avut un început prost la otomani, iar aceștia i-au cerut demisia după ultimele două înfrângeriFoto Click!

Zenit Sankt Petersburg n-a prins Liga Campionilor, echipa terminând primul sezon cu românul pe bancă pe locul al treilea.

În faţa lui s-au clasat două cluburi mari din Moscova, Spartak, care a câştigat şi titlul, şi CSKA, cea care vab merge în preliminariile Ligii, unde poate da peste FCSB. Tehnicianul nostru spune însă că a simţit o mare ostilitate din partea arbitrilor şi a oficialilor ruşi, dar şi din partea presei, care l-a vorbit de rău din momentul semnării contractului. 

Am avut un început extraordinar, pentru că, în etapa a 17-a, cred că eram singura echipă din Europa fără nicio înfrângere. Asta s-a întâmplat până am câștigat meciul cu Spartak, 4-2. Arbitrul nu a dat un fault la mijlocul terenului pentru ei la 3-2, iar apoi am marcat noi. S-a declanșat o campanie, o nemulțumire generală din partea suporterilor, a oamenilor apropiați de Spartak. A intervenit președintele Federației, șeful arbitrilor a fost schimbat, arbitrul respectiv a fost suspendat. Din acel moment mi-am dat seama că există o singură direcție, aceea de a o ajuta pe Spartak să câștige titlul după 15 ani. Este cea mai populară echipă din fotbalul rusesc. Primul sezon după 20 de ani pe care îl termin pe locul 3 în campionat. Am contract în continuare cu Zenit. A fost o campanie de presă susținută de ziarele din Moscova încă din momentul când am semnat. Îi înțeleg. Ei vor ca Liga Campionilor să se joace acolo", a spus Lucescu.

În ceea ce priveşte naţionala României, acesta a luat în râs dorinţa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu. "Sa mai antrez in Romania? Mai, dar voi cat credeti ca voi mai trai eu? Tu stii cati ani am eu? Zi-mi, stii cati ani am?", a spus Mircea Lucescu pentru ProTV.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net