Lovitură de teatru: TAS a dat punctele înapoi celor de la CFR. Ce se întâmplă la retrogradare?

Ultima actualizare:

    CFR Cluj ramane in prima ligaFoto: Mediafax
CFR Cluj ramane in prima ligaFoto: Mediafax

Lovitură de teatru în fotbalul românesc. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis că penalizarea de 24 de puncte aplicată de FRF celor de la CFR Cluj nu e regulamentară, așa că a anulat-o. Decizia are implicații serioase în lupta pentru evitarea retrogradării.

Decizia de anulare a penalizării de 24 de puncte a celor de la CFR Cluj a produs o explozie de bucurie în Gruia. "Mă aşteptam la această decizie de la TAS. Am avut nişte apărători excepţionali, iar avocaţii şi-au făcut meseria. Nu aveam cum să pierdem pentru că legea insolvenţei ne dădea dreptate. S-a făcut un abuz mare împotriva CFR-ului atunci cînd s-a luat decizia de a ni se lua cele 24 de puncte", a zis Iuliu Mureşan pentru GSP.RO.  

Cu penalizarea ștearsă, CFR nu numai că scapă din zona retrogradării, dar urcă pe locul 3 în Liga I. Astfel, a picat pe loc retrogradabil, 13, Gaz Metan Mediaș, în vreme ce Rapidul, aflat acum pe 14, se mai poate salva doar printr-o minune, care presupune obținerea de către giuleșteni a 6 puncte, dar și ca formațiile din față să nu facă mai mult de două.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net