Liga Campionilor: Varela menţine Steaua în cursă după 1-1 cu Partizan

Ultima actualizare:

    Liga Europa 2015. Steaua încearcă să câştige în sfârşit un meci acasă în acest sezon, iar Astra mai vrea să detoneze o bombă după eliminarea lui West Hamfoto: Razvan Pasarica
Liga Europa 2015. Steaua încearcă să câştige în sfârşit un meci acasă în acest sezon, iar Astra mai vrea să detoneze o bombă după eliminarea lui West Hamfoto: Razvan Pasarica

Românii au încheiat la egalitate, 1-1, cu Partizan, şi calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor se va decide miercuri, la Belgrad

Pentru Steaua, Liga Campionilor pare o competiţie mult mai dificilă decât se aşteptau fanii săi. Aseară, românii au scos cu greutate un egal pe propriul teren, 1-1 în faţa celor de la Partizan Belgrad, iar calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor este din ce în ce mai dificilă.

Într-o atmosferă de catedrală, dat fiind că partida s-a disputat cu porţile închise, singurul sunet care s-a auzit a fost cel al fotbalului. Numai că virtuozii au venit din Serbia, nu din România, aşa cum speram cu toţii. Partizan s-a arătat mult mai decisă încă de la început, şi doar câteva inexactităţi ale oaspeţilor au făcut ca scorul să nu se schimbe în primele 25 de minute. La pauză se credea că Rădoi va schimba din nou faţa echipei, aşa cum a făcut-o de alte câteva ori în acest sezon, dar lucrurile nu au stat deloc aşa. Astfel că, spre satisfacţia celor 20 de fani pe care sârbii i-au trecut pe lista celor 75 de persoane însoţitoare la acest meci, Partizan a deschis scorul. Era minutul 62, atunci când Vulicevic a deschis scorul printr-un şut în diagonală din interiorul careului.

Din fericire pentru Steaua, românii l-au avut în teren pe Varela, cel care joacă meci de meci cu dureri groaznice şi refuză să se opereze pentru a-şi ajuta echipa. Ei bine, chiar el, cel mai chinuit om de pe teren, a salvat Steaua de la un eşec previzibil după cum decursese meciul până atunci. Urcat în carel advers la o lovitură liberă, Varela a egalat după o centrare a lui Hamroun, jucătorul favorit al patronului Gigi Becali.

Finalul a fost incendiar, ambele echipe putând înscrie în decurs de doar 30 de secunde. Mai întâi au ratat sârbii, prin Brasanac, care a şutat peste poartă, pentru ca apoi Hamroun să nu poată să-l învingă pe portarul advers din 8 metri!

Astfel, Steaua şi Partizan au terminat la egalitate, după o partidă în care românii au fost, din păcate, departe de ceea ce se aşteaptă de la o candidată la calificarea în grupele Ligii Campionilor. Acolo unde se dau mulţi bani, dar doar echipelor care merită.

Stanciu va rata şi returul cu Partizan

Jocul slab al Stelei a fost afectat, în bună măsură, şi de absenţa lui Nicuşor Stanciu, cel mai în formă jucător al campioanei în startul sezonului. El a suferit o întindere musculară în minutul 19 al returului cu Trencin, din turul 2 preliminar, şi va lipsi inslusiv la meciul decisiv care va avea loc miercurea viitoare, la Belgrad! Locul lui a fost luat aseară şi va fi luat şi în Serbia de Hamroun, jucător pe care patronul Stelei, Gigi Becali, îl consideră cea mai bună achiziţie a echipei în această vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net