Legiunea de la Giurgiu este arma secretă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nicolae Dică şi staff-ul său tehnic au analizat în detaliu jocul lui Plzen şi înaintea fluierului de start vor şti aproape totul despre Viktoria. Orice ar spune ei, cel mai bine îşi cunosc însă adversarii cei patru jucători veniţi de la Astra, care au câştigat deja o confruntare cu cehii!

Astra Giurgiu a căzut anul trecut în grupa E a Ligii Europa cu AS Roma, Austria Viena şi Viktoria Plzen şi s-a descurcat de minune! Decisive pentru calificarea în şaisprezecimi au fost meciurile cu cehii, din care băieţii lui Marius Şumudică au ieşit cu o victorie şi un egal. Cele trei puncte au fost obţinute chiar în deplasarea de la Plzen, scor 2-1, pe 20 octombrie 2016. Golul românilor a fost marcat de nimeni altul decât Denis Alibec, actualul căpitan al FCSB-ului, care a deschis scorul în minutul 41.

Cealaltă reuşită a Astrei a fost un autogol înscris în minutul 64. Două săptămâni mai târziu, pe Arena Naţională, giurgiuvenii au reuşit un 1-1 care i-a menţinut în cursa pentru primăvara europeană, atinsă într-un final după egalul cu Roma. În aceste două meciuri cu Plzen, Astra a avut pe teren patru jucători care diseară se vor regăsi în primul 11 al FCSB-ului: Constantin Budescu, Filipe Teixeira, Denis Alibec şi Junior Morais. Pentru ei, cehii chiar nu mai prezintă vreo necunoscută, şocul cel mare urmând probabil să fie de parte celor de la Viktoria.

Mai mult ca sigur Krmencík, marcator pentru cehi la Bucureşti, va avea un „déjà vu” în momentul strângerii de mâini de la centrul terenului! Horava, care în acel tur de la Plzen a făcut un meci de coşmar, cu autogol, penalty ratat şi gol marcat în final, îşi va aduce şi el aminte fără bucurie de duelul cu românii. 

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net