La ce echipă vine Reghecampf

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf, antrenor FCSBfoto: Click
Laurenţiu Reghecampf, antrenor FCSBfoto: Click

La ce echipă vine Reghecampf e întrebarea care stă pe buzele fanilor. Fostul antrenor al Stelei e aproape de a semna cu ACS Poli Timişoara.

În ultimul timp s-a vorbit de noua formaţie a lui Reghe şi din câte se pare nu e vorba de Steaua. Reghecampf va veni la echipa de pe Bega, conform gsp.ro.

“Un lucru este cert: în ultima perioadă au existat multe discuții cu diverse persoane. Poate şi cu domnul Reghecampf, nu dau nume. S-a discutat inclusiv cu mai mulţi oameni care vor să ajute financiar echipa, dar și pentru alte funcții de conducere în cadrul clubului”, a spus primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Apoi, a continuat: “Din păcate, până nu ajungem la un acord final cu cei cu care discutăm, nu pot să dau absolut niciun nume. E clar că ne dorim multe şi ne propunem un proiect pe măsură”. Reghecampf ar veni la echipa nou promovată.

La ce echipă vine Reghecampf: Dan Alexa i-a adus pe timişoreni în Liga I

ACS Poli Timişoara a promovat în prima ligă având un sezon în care în ultimele 21 de meciuri nu a pierdut. Dan Alexa a preluat formaţia în 2014 şi la data de 9 mai 2015 a ajuns şi matematic în “A”. Bănăţenii au câştigat atunci cu 3-0 în faţa celor de la Metalul Reşiţa.

La ce echipă vine Reghecampf: Varianta Steaua a picat din cauza banilor

Ultima dată la Al-Hilal, Reghecampf dorea să revină la echipa Steaua, dar Gigi Becali nu a vrut să-i dea 400.000 de euro pe an, atât cât ceruse antrenorul ca salariu. “Lui Reghe i s-au tăiat aripile. Şi-a dat seama că Steaua l-a ridicat. Reghecampf a fost mare antrenor pentru că i-am făcut eu echipă, i-am adus jucători buni şi de-aia”, a spus Becali conform ziarul Ring.

Apoi, a continuat: “Că şi tu, Reghecampf, ai stofă de antrenor, ai, dar încă nu eşti mare antrenor să faci din rahat bici. Din rahat bici face Mourinho, care a luat cu Porto Liga Campionilor. Ăla face din rahat bici. Sau care a luat cu Inter Milano Liga Campionilor contra Barcelonei. Cu tactica lui şi cu mintea lui. Dar tu nu eşti încă, mai stai puţin aşa”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net