Keșeru face show în Qatar! Atacantul a marcat din nou, dar face o dezvăluire-șoc:”Am văzut mii ...”

Ultima actualizare:

    Keşeru poate fi decisiv în meciul Insulele Feroe - Româniafoto. Click!
Keşeru poate fi decisiv în meciul Insulele Feroe - Româniafoto. Click!

Fostul stelist Claudiu Keșeru o duce extrem de bine în Qatar. Atacantul naționalei României a marcat din nou pentru echipa sa, Al-Gharafa, și a ajuns la cota nouă în acest sezon.

Atacantul Claudiu Keşeru a punctat în meciul pierdut în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), în faţa formaţiei Al Wakrah.

Keşeru, care a jucat tot meciul, a înscris în minutul 48. Golurile gazdelor au fost marcate de Saez '14 şi Al Kaabi '61.

N-a fost de ajuns, am egalat în minutul 49. Acum mă doare capul rău de tot. O minge șutată m-a lovit violent în minutul 3. Chiar dacă am văzut mii de stele verzi, am strâns din dinți și am continuat. Din păcate, acum mă resimt.

Campionatul s-a terminat, urmează două săptămâni de pauză și începe Cupa Emirului”, a postat Keșeru pe contul său de pe un site de socializare.

Echipa Al Khor, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (0-1), de formaţia Umm Salal. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tuncay '74, Aliadiere '81, Mahmoud '85 şi Jamal '90, în timp ce pentru gazde au înscris Peu '36 din penalti, 65 şi Marco Antonio '78.

Echipa Al Arabi, fără mijlocaşul Mirel Rădoi, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Qatar SC. Golurile învingătorilor au fost marcate de Omer '31 şi Kook-Young Han '54, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Paulinho, în minutul 45+2, din penalti.

În urma acestor rezultate, Al Gharafa se află pe locul şapte, cu 36 de puncte, Al Arabi ocupă poziţia a opta, cu 35 de puncte, iar Al Khor se situează pe locul zece, cu 30 de puncte.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net