Iordănescu: „De ce să-l sun pe Marica?”

Ultima actualizare:

    Ciprian Marica a ales Steaua în detrimentul lui Dinamofoto: Click
Ciprian Marica a ales Steaua în detrimentul lui Dinamofoto: Click

Anghel Iordănescu i-a răspuns lui Ciprian Marica, atacantul fiind deranjat că nimeni din staff-ul naţionalei nu l-a anunţat că nu e convocat pentru meciurile din septembrie, ci a aflat din presă.

”Pe lângă faptul că avem jucători care nu evoluează la echipele lor de club, mai avem și jucători accidentați. Îmi pare rău că nu-l avem pe Marica, care ne-ar fi fost de mare folos prin valoarea lui, prin experiența pe care a dobândit-o, ne pare rău că nu este nici Gardoș, care va avea în continuare un cuvânt greu de spus în rândul primei reprezentative, precum și Bogdan Stancu, de asemenea accidentat”, a spus antrenorul.

”De ce să-l sun pe Marica? Care este motivul? Am vorbit în repetate rânduri cu el. Aș vrea să înțeleagă și jucătorii echipei naționale. Colegii mei din staff sunt împărțiți pe grupe, pe jucători, și ei țin legătura cu aceștia. Vorbesc și eu din când în când cu ei, am vorbit de mai multe ori cu Ciprian, nu am nimic cu el, este un fotbalist pe care-l apreciez foarte mult și el știe asta. Dimpotrivă, cu mine pe bancă a debutat el la națională. El trebuie să înțeleagă că e greu să fii selecționat când nu ai jucat opt luni de zile, când vii după o accidentare și ai doar șase minute de competiție adevărată. E greu, în astfel de condiții, să ai ritm de joc și potență”, a mai spus Iordănescu. 

Selecţionerul a avut un mesaj pentru toţi stranierii:  ”Este un semnal de alarmă pentru ei ca să facă tot ce le stă în putință pentru a juca la echipele de club. Aș fi vrut să-i ajut, să-l ajut și pe Marica, dar să vii după o perioadă lungă de inactivitate și să n-ai nici contract e cam greu să joci la națională. Sper însă ca în cel mai scurt timp să-și găsească echipă și să joace”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net