Ioan Niculae, patronul Astrei, în culmea fericiri:”Trebuia să le dăm celor de la Lyon 3 sau 4-0”

Ultima actualizare:

    ioan niculae
ioan niculae

Ioan Niculae era un patron fericit după victoria din meciul cu Olympique Lyon, scor 2-1. Acesta a mărturisit că formaţia antrenată de Daniel Isăilă ar fi putut să se impună cu 3 sau cu 4-0.

"Felicitări întregii echipe şi în mod deosebit lui Daniel Isăilă. Noi am văzut că puteam să-i batem pe francezi cu 3 sau 4-0. Le-am dat o lecţie de fotbal. S-au cam făcut de râs în seara asta", a spus Niculae la Digi Sport.

Ioan Niculae a mai afirmat că aștepta o victorie a echipei sale, ținând cont de cum s-au desfășurat lucrurile în prima repriză. "Mă așteptam să câștigăm acest meci. Le-am spus la pauză jucătorilor că vom învinge. Le-am dat o palmă morală pentru cum s-au comportat cu noi astăzi. Toată ziua ne-au ținut numai în «novicii din România». Acum au văzut și ei cine suntem. Suntem departe de calificare. Va fi război la Giurgiu. Vom juca acasă și în grupele Europa League dacă ne calificăm. Am jucat extraordinar azi, o adevărată echipă. Toți au jucat la fel de bine. Există o primă pentru calificarea în grupe, dar deocamdată nu suntem acolo. E o bucurie temporară", a precizat Niculae la Dolce Sport.

Formaţia Astra Giugiu a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa franceză Olympique Lyon, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost înscrise de Malbranque '25 pentru gazde şi Fatai '72 şi Budescu '81 (penalti) pentru Astra.

Returul va avea loc la 28 august, la Giurgiu.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net