Ioan Becali: «Sper ca învinuirile care i se aduc lui Avram să nu fie ceea ce ştiu eu»

Ultima actualizare:

    Ioan Becali
Ioan Becali

Fostul impresar Ioan Becali a declarat că speră ca învinuirile care i se aduc fostului preşedintele al CCA, Vasile Avram, de către DNA, să nu fie cele reale sau cele pe care le ştie el. Giovani a fost prezent la procesul "transferurilor", de la Tribunalul Bucureşti.

"Sper ca învinuirile care i se aduc să nu fie cele reale sau să nu fie ceea ce ştiu eu sau ce bănuiesc eu", a spus Becali.

El a criticat modul în care a condus Vasile Avram Comisia Centrală a Arbitrilor. "E vorba de stilul de viaţă al preşedintelui CCA. Preşedintele CCA nu o să dea niciodată un interviu făcând frecţie la păr în frizerie. Stilul ăsta de interviu cu frecţie în frizerie îmi aduce aminte de filmele cu Al Capone, când rivalii se duceau la frizer iar când îi făceau o compresie şi când întorcea capul îi tăia gâtul. Modul lui de a fi, îngâmfat, de a vorbi... Iar de imparţialitate ce să mai vorbim. Dacă tu ai vorbit la telefon cu doi-trei preşedinţi, ceilalţi 15-16 care investesc ce sunt, fraieri? Îi iei la rând sau îţi faci audienţă ca un primar. Nu se poate ca un preşedinte CCA să vorbească cu 2-3 şi cu ceilalţi nu".

Ioan Becali consideră că cei implicaţi în arbitraj au fost avertizaţi în repetate rânduri de oameni din fotbalul românesc să nu comită infracţiuni. "E un scandal din care fotbalul românesc trebuie să profite, pentru că nu a profitat prima dată din cazul Penescu şi Constantin. I-a ameninţat Cârţu cu cătuşe, i-a ameninţa vărul meu la palat «mă nenorociţilor, staţi mă cuminţi că dau ăştia cu catenele în voi». N-au stat", a adăugat el.

Fostul impresar crede că preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu este implicat în scandalul din arbitraj. "Mircea Sandu are atâţia subalterni şi nu poate răspunde de greşelile tuturor, el trebuie să «mai acopere» toate problemele astea pentru a apăra imaginea instituţiei. După părerea mea, Mircea Sandu nu a fost niciodată implicat. E destul de hârşâit pentru a apărea în astfel de ipostaze", a explicat Becali.

Ioan Becali nu-l învinovăţeşte pe Cristian Borcea că îi telefona lui Vasile Avram. "Cristi Borcea nu a făcut o greşeală că l-a sunat, domnul Avram a făcut o greşeală că i-a răspuns la telefon. Borcea dă telefoane şi îşi apără clubul. El pe bună dreptate a cerut explicaţii", a adăugat el.

El l-a sfătuit pe Ion Crăciunescu să dialogheze cu preşedinţii de cluburi din România în direct, la televizor. "Îi dau un sfat lui Crăciunescu, să păstreze postul de la Digi Tv şi acolo să răspundă live tuturor preşedinţilor despre problemele lor".

Fostul impresar l-a criticat pe Vasile Avram şi pentru modul în care i-a iniţiat în arbitraj pe Marius şi Valentin Avram. "Ce a făcut Avram cu fiii săi iar nu e în regulă. Copiii sunt nevinovaţi, dar trebuie să crească. El i-a luat de la liceu, n-au dat nici bac-ul, dar i-a trimis la facultate. E un lucru care l-a depăşit", a menţionat Ioan Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net