Incredibil! Paul Gascoigne, convins de un taximetrist să joace pentru o echipă de amatori

Ultima actualizare:

    paul gascoigne
paul gascoigne

Fostul internaţional englez Paul Gascoigne a fost recrutat pentru a juca într-un campionat local de amatori de către un taximetrist care antrenează echipa Abbey FC.

"Am vorbit despre asta de mai multe ori şi i-am prezentat ideea de a juca pentru noi. Glumea tot timpul, dar nu a spus nu niciodată. În urmă cu câteva săptămâni, mi-a cerut să merg să îi cumpăr ţigări. Când m-am întors cu ţigările, am avut o discuţie lungă despre diverse subiecte. I-am dat ţigările şi în acelaşi timp i-am înmânat un formular de angajare. El l-a semnat şi gata. M-am urcat în taxi cât am putut de repede. Mă simţeam ca un copil de 14 ani. Poate să înceapă să joace când doreşte şi pe ce poziţie doreşte. Ar fi o onoare imensă să îl avem în echipă", a spus taximetristul Chris Foster pentru Bournemouth Daily.

Gascoigne a jucat ultima dată în 2004, pentru Boston United, iar de atunci a făcut numeroase tratamente pentru a scăpa de problema alcoolismului şi a dependenţei de droguri. Starea generală de sănătate a fostului internaţional în vârstă de 47 de ani a a provocat îngrijorare în Anglia.

image
image
image
image
image
image
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net