Îl mai recunoaşteţi pe David Beckham?

Ultima actualizare:

    David Beckham acum
David Beckham acum

Face ce face şi rămâne în prim-planul presei mondiale. Superstarul englez David Beckham a şocat pe toată lumea cu noua sa înfăţisare. A adoptat stilul ”pădurarilor” (n.r. lumbersexual) şi este de nerecunoscut. Concret, fostul fotbalist englez şi-a lăsat barbă incredibil de lungă şi a fost fotografiat la bustul gol, plin de tatuaje şi cu tricoul pus pe cap, pe post de şapcă.

Din sex-simbol, a ajuns de nerecunoscut. David Beckham a fost mulţi ani la rând preferatul femeilor atunci când a venit vorba de clasamente ale celor mai arătoşi sportivi. Fostul mijlocaş, ajuns la vârsta de 39 de ani, s-a stabilit la Miami şi nu mai are treabă cu fotbalul decât din ”umbră”, preferând să se ocupe  mai mult de modă în ultimul timp. Recent, şi-a lansat în colaboare cu brandul H&M o colecţie de haine, ”de primăvară”, dar ceea ce a şocat şi a fost remarcat de toată lumea este noua înfăţişare a britanicului.

Acesta a adoptat stilul lumbersexual (n.r. pădurar): şi-a lăsat barbă foarte lungă, afişează un aer neglijent şi nu ”iese” din hainele care lasă impresia că a plecat din casă în grabă şi a pus pe el ce a avut la îndemână. 

Trendul ”lumbersexual” a prins şi în România, mulţi dintre fotbaliştii de la noi fiind adepţii lui. Dintre ei, Vasile Maftei şi Paul Papp par cei mai împătimiţi.

David Beckham înainte
David Beckham înainte

Click! spune

Lumbersexualii combină stilul romantic cu cel autentic, fiind inspiraţi de un erou american, Paul Bunyan, tăietor de lemne. Ei poartă barba lungă, părul cu aspect neîngrijit, tatuaţi şi poartă pulovere sau cămăşi groase, cu carouri, şi bocanci.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net