Îl fac praf pe Kovacs!

Ultima actualizare:

    Istvan Kovacs  a enervat pe toată  lumea la meciul  Chiajna - DinamoFoto: Mediafax
Istvan Kovacs a enervat pe toată lumea la meciul Chiajna - DinamoFoto: Mediafax

Dinamoviştii au scos a treia remiză consecutivă, 1-1 la Chiajna, însă meciul s-a terminat cu un scandal imens. Personaje principale: arbitrul Istavan Kovacs şi antrenorul alb-roşilor, Flavius Stoican. Acesta i-a reproşat centralului din Carei maniera în care a condus jocul şi i-a alimentat şi pe cei din staff să-l apostrofeze pe ”fluieraş”.

Partida de la Chiajna s-a imflamat la final. În minutele de prelungiri, arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt meciul pentru aproximativ două minute, el cerând observatorului Eduard Alexandru să noteze faptul că fanii au scandat injurii la adresa sa. Kovacs a chemat căpitanii să le transmită fanilor că dacă nu încetează cu scandările opreşte meciul. 

simeon stalpnicul png

De asemenea, Kovacs l-a trimis în tribune pe antrenorul dinamovist Flavius Stoican, care a acceptat să plece abia după discuţii îndelungi cu arbitrul şi observatorul. Kovacs a reluat meciul şi a arătat trei minute de prelungire, însă apoi a fluierat după un singur minut. 

”Nu e nimic întâmplător să te huiduie tot stadionul, cred că ar trebuie să analizeze şi comportamentul lui. Problema este aroganaţa acestui arbitru. Te iei cu mâinile de cap, se crede mai presus decât oamenii. Vine Istvan Kovacs şi zici că e Dumnezeu. Nu ştiu de ce m-a trimis în tribună. Mi-a zis doar să merg pe culoar, într-un mod zeflmemitor. Doamne fereşte!”, a „tunat” Stoican, care l-a făcut praf pe arbitru şi pe culoarul ce duce la vestiare: ”D-aia te înjură toată lumea! Eşti un băşit. Leşinatule, dai ofsaid când mingea vine de la adversar. Te uiţi de zici că eşti miliardar, patron de club...”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net