Îi plac fetiţele de 15 ani

Ultima actualizare:

    Fotbalistul are  un salariu de  65.000 de euro  pe săptămânăfoto: AP
Fotbalistul are un salariu de 65.000 de euro pe săptămânăfoto: AP

Adam Johnson, un mijlocaş de 27 de ani aflat în circuitul naţionalei Angliei, trece prin clipe teribile după ce a fost ridicat de acasă de poliţie.

Sunderland, clubul la care e legitimat şi portarul român Costel Pantilimon, e în centrul unui imens scandal sexual în Anglia. Luni, liniştea celor de la Sunderland a fost tulburată de vestea că Adam Johnson, una dintre vedetele echipei, a ajuns în arestul poliţiei. Într-adevăr, jucătorul care în 2006 se afla în lotul lărgit al lui Middlesborough la semifinala cu Steaua din Cupa UEFA a fost săltat de poliţişti chiar din locuinţa sa de peste două milioane de euro din Sunderland. Motivul e unul halucinant, Johnson fiind acuzat de relaţii sexuale cu o minoră de numai 15 ani.

După ce a dat primele declaraţii anchetatorilor, Adam n-a stat foarte mult în arest, fiind eliberat pe cauţiune, însă cercetările se vor desfăşura în continuare. În acest timp, oficialii lui Sunderland s-au ferit să facă aprecieri asupra acestui caz. Cert este doar faptul că Adam Johnson a fost suspendat pe perioadă nelimitată, primul meci pe care l-a ratat fiind cel de aseară cu Hull City din Premier League.

A devenit tătic în ianuarie

Acuzaţiile aduse lui Adam Johnson sunt cu atât mai şocante cu cât fotbalistul cu 12 selecţii în naţionala Angliei părea să aibă o viaţă personală liniştită. Astfel, Adam e într-o relaţie stabilă cu Stacey Flounders (25 de ani), cuplul având împreună o fetiţă de numai două luni, născută la 8 ianuarie 2015. Nu se ştie însă dacă Stacey şi micuţa Ayla Sofia erau acasă în momentul arestului. În schimb, iubita lui Adam Johnson şi părinţii acesteia şi-au manifestat deja susţinerea totală faţă de jucătorul lui Sunderland, afirmând că e „sută la sută nevinovat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net