Hazard a distrus Ungaria

Ultima actualizare:

    Hazard este cotat  la 65 milioane  de euro
Hazard este cotat la 65 milioane de euro

Trupa lui Wilmots s-a distrat în meciul cu ungurii, căpitanul Hazard marcând un gol şi oferind o pasă decisivă. Belgienii se pregătesc acum pentru sferturile de vineri cu Ţara Galilor.

“Totul a fost aproape perfect. Am avut goluri, ocazii, Courtois a ţinut poarta intactă. Cu Ungaria a fost greu de jucat la început, dar apoi ne-am creat oportunităţi”, a spus liderul Hazard, cel care a înscris o dată şi a oferit assist-ul la penultimul gol al “diavolilor”. 

De asemenea, mijlocaşul lui Chelsea a fost desemnat omul meciului, în realizările sale fiind incluse şi zece intercepţii, crearea a patru ocazii de gol, iar acurateţea paselor sale a fost de 90 la sută. “I-am spus că vreau să înscrie un gol, că nu trage suficient la poartă. Un căpitan nu poate vorbi mereu cu gura, dar el a «vorbit» prin picioarele lui. Mulţi s-au mirat că i-am dat banderola de căpitan acestui jucător mic, însă cu inimă mare. Este un jucător care ştie să gestioneze momentele dificile, ştie să tragă echipa după el”, l-a lăudat şi selecţionerul Marc Wilmots. Pentru Hazard şi compania urmează testul din sferturile cu Ţara Galilor. “E o echipă complicată, am jucat contra ei în preliminariile Euro 2016 şi nu am câştigat niciodată. La înaintare e şi un mare jucător, Bale. Sper ca de data asta să învingem noi”, a anunţat Eden.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net