Haos în Muntenegru!

Ultima actualizare:

    O bătaie generală la meciul  Muntenegru – Rusia i-a făcut  pe fani să reacţioneze violent  şi partida a fost întreruptă
O bătaie generală la meciul Muntenegru – Rusia i-a făcut pe fani să reacţioneze violent şi partida a fost întreruptă

Actualele preliminarii pentru Euro 2016 le dau mari bătăi de cap oficialilor UEFA. După ce, în toamna trecută, o dronă a întererupt meciul Serbia – Albania de la Belgrad, un incident similar s-a produs şi vineri, tot în spaţiul fostei Iugoslavii.

La Podgorica, partida Muntenegru – Rusia nu s-a încheiat, fiind oprită de arbitrul german în minutul 67, la scorul de 0-0. Fanii muntenegreni şi-au dat în petec încă din startul întâlnirii, când o torţă aruncată din peluză l-a lovit pe portarul rus Akinfeev (care a ajuns la spital, cu arsuri la gât). Meciul s-a reluat după jumătate de oră, dar nu pentru mult timp. În repriza a doua, după un penalty ratat de oaspeţi, între jucătorii celor două echipe s-a iscat un conflict general, iar spectatorii au continuat să arunce în teren cu diverse obiecte. Acesta a fost momentul când centralul Denis Aytekin a pus capăt prematur disputei, evenimentele urmând să fie analizate de forul european în perioada următoare. Cel mai probabil, Rusia va câştiga la „masa verde” cu 3-0.

Portarul ruşilor, lovit de o petardă în cap

Portarul ruşilor  a fost dus direct  la spital
Portarul ruşilor a fost dus direct la spital

În chiar primul minut de joc al meciului de la Podgorica, toată lumea a rămas cu răsuflarea tăiată. Era chiar secunda 20 a meciului când portarul rus Igor Akinfeev a fost lovit de o fumigenă aruncată din tribune şi nu s-a mai putut ridica de pe gazon! Portarul a fost scos de pe teren pe targă şi transportat la spital, iar arbitrul a trimis jucătorii la vestiare. Jocul s-a reluat după 30 de minute, cu Iuri Lodigin în locul lui Akinfeev, însă a fost suspendat definitiv în minutul 67. Transportat la un spital din Podgorica, Akinfeev urma să fie  externat şi să revină la Moscova alături de coechipierii săi. Portarul a fost lovit la umăr de fumigena aruncată din tribune, a avut o comoţie cerebrală şi mai multe arsuri la gât. Selecţionerul Fabio Capello a afirmat că meciul trebuia suspendat încă din minutul 1: “Meciul trebuia suspendat imediat, dar noi am făcut ce ne-a spus observatorul, am mers pe teren să jucăm. Nu puteam refuza”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net