Haos la Dinamo. Căpitanul Laurenţiu Rus a părăsit clubul

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Rus  a renunţat la  10.000 de euro  pentru a pleca  de la DinamoFoto: Mediafax
Laurenţiu Rus a renunţat la 10.000 de euro pentru a pleca de la DinamoFoto: Mediafax

Laurenţiu Rus, fundaşul-căpitan al roş-albilor, avea un acord valabil pentru încă doi ani, iar goalkeeperul Cristi Bălgrădean până în vara viitoare. Cu toate astea, cei doi au primit „dezlegare” să plece de la echipă, după ce au renunţat la câte 10.000 de euro fiecare din datoriile pe care le aveau de încasat de la Dinamo.

În „Ştefan cel Mare” e din nou haos. Oameni de bază sezonul trecut, Rus şi Bălgrădean, au fost nevoiţi să plece de la echipă cu doar câteva zile înaintea startului noii ediţii a Ligii I. Ce s-a întâmplat? Preşedintele Constantin Anghelache i-a chemat la o rundă de negocieri, dorind să le micşoreze leafa. Apărătorul primea 6.500 de euro lunar şi „Pufi” 8.500, plus că aveau bonusuri mari de performanţă, legate atât de activitatea de la club cât şi de la echipa naţională. Conducătorii au vrut să le „taie” primele şi un procent însemnat din remuneraţie, în condiţiile în care salariul ar fi trebuit să le crească cu fiecare an petrecut la echipă, dând ca exemplu ceilalţi jucători din lot care încasează doar 1.500 de euro pe lună şi întărind ideea că Dinamo e în insolvenţă. 

Au refuzat propunerea, dar fiind sub contract pentru următorii ani, de frica trimiteri la „satelit”, au acceptat varianta a doua: pleacă liberi dacă „uită” de jumătate din cei 20.000 de euro restanţă pe care fiecare ar fi trebuit să-i primească. Aşa s-a ajuns acum ca Stoican să rămână şi fără căpitan şi fără portar, urmând ca în apărare, pe partea dreaptă, cel mai probabil să apară Bărboianu, iar în poartă Marc sau Samoilă.

Se pregăteşte Cosmin Matei

Cosmin Matei şi Dorin Rotariu sunt doi jucători curtaţi, însă până acum transferurile lor în străinătate s-au blocat din cauza pretenţiilor exagerate ale şefilor. Jucătorii sunt monitorizaţi de cluburi din Anglia, Italia şi Rusia, dar mutările nu s-au materializat fiindcă oficialii vor două milioane de euro pentru Matei, respectiv patru în contul lui „Roti”. Oricum, fanii sunt nemulţumiţi fiindcă echipa a rămas fără jucători ca Dragoş Grigore, Ţucudean sau veteranul Cătălin Munteanu, iar trans--ferurile sonore lipsesc cu desăvârşire.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net