Hagi, un exemplu de urmat și în familie, nu doar pe teren. Cum e ca tată

Ultima actualizare:

    Hagi a vorbit despre cum este el ca tatăFoto: Facebook
Hagi a vorbit despre cum este el ca tatăFoto: Facebook

Gheorghe Hagi este un exemplu demn de urmat nu doar pe teren, pentru jucătorii săi, ci și acasă, pentru cei doi copii ai lui. Regele a mărturisit într-un interviu de ce îi displac cuvintele mari care i se atribuie și cum se comportă în calitate de tată, de cap al familiei.

Hagi a dat dovadă de multă modestie în interviul acordat emisiunii „În fața ta”, de la Digi 24, unde a vorbit despre copiii săi și despre cum a încercat să-i ghideze în viață, să le ofere susținere.

„Zeu nu sunt. Nu-mi place nici când mi se spune Rege, pentru că în sport nu există rege. Există suferință, sărăcie, trebuie să muncești în fiecare zi. Idealul meu și al soției e să fim pentru copiii noștri un fel de mentori, să ne ceară o părere”, a declarat Hagi în fața celor doi moderatori ai emisiunii.


    Kira Hagi, fiica lui Gheorghe HagiFoto: Facebook
Kira Hagi, fiica lui Gheorghe HagiFoto: Facebook

Antrenorul echipei FC Viitorul a lăsat impresia că este foarte mândru de Ianis și Kira, cei doi copii ai săi pentru că deși i-a avertizat că trebuie să muncească foarte mult pentru pasiunile lor, ei continuă să se pregătească în domeniile la care aspiră. Au un bun exemplu, pe tatăl lor, care a arătat întregii țări și chiar și în străinătate că o carieră profesională se clădește cu multe sacrificii, mai ales în fotbal.

„Fiica e în America, își continuă școala (...). Avea puțin dubii dacă o să o susțin, ea mi-a zis ca vrea să facă regie, film, actriță, film... și i-am zis că nu e nicio problemă, dar dacă e convinsă 100%. Trebuie să te dedici, să te sacrifici pentru tot ceea ce vrei să faci, ca să te realizezi în viață. E dispusă și mi-a plăcut foarte tare”.

„(Lui) Ianis de mic i-a plăcut fotbalul. E dedicat, vrea să ajungă fotbalist, e disponibil la sacrificiu, muncă, știe că numai așa poate să ajungă foarte bun, are mult talent”, a mai adăugat Hagi, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net