Hagi, "înţepături" către Becali! Cum a comentat zvonurile privind falimentul!

Ultima actualizare:

    Pentru Hagi nu mai există Gigi Becali
Pentru Hagi nu mai există Gigi Becali

Hagi a fost mulţumit de victoria din meciul cu APOEL Nicosia, scor 1-0, şi nu a uitat să-i transmită un mesaj lui Gigi Becali, cei de la FCSB contestând titlul de campioană al Viitorului. "Regele" a negat şi faptul că ar fi în colaps financiar.

"Încă o dată Steaua să înţeleagă că noi suntem campionii României. Sau patronul Stelei. Sunt foarte fericit că am jucat mai bine ca Steaua, că am meritat să fim campioana României. Am demonstrat că meritam să fim campionii, că am făcut totul mult mai bine decât orice adversar", a spus Hagi, făcând referiri la faptul că FCSB a contestat la TAS titlul de campioană obţinut de FC Viitorul.

"Oricum, dacă nu vând, bugetul e făcut pe acest an. Nu falimentăm, aşa cum au zis unii. Staţi liniştiţi, chiar dacă falimentez, am făcut-o de plăcere, nu e nicio problemă. Din păcate, trebuie să apară ceva negativ de mine. Cine o face, cum o face, asta e....Trăiesc în România şi trebuie să suport toate aceste lucruri. Merg înainte, am această putere şi transmit echipei anumite lucruri care sunt importante. Mă minunez de ce apare în ziare. Am ieşit bine la licenţă, orice echipă din lume lucrează cu o bancă. Şi Barcelona, şi Real Madrid tot la bănci se duc. Au vrut să bage o diversiune vis-a-vis de un club care se comportă bine cu jucătorii.", a mai spus "Regele".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net