Grigoraş, despărţire cu scandal de Pandurii

Ultima actualizare:

    Petre Grigoraş  ar fi vrut să continue  la Pandurii şi pe  bani mai puţini
Petre Grigoraş ar fi vrut să continue la Pandurii şi pe bani mai puţini

Antrenorul Petre Grigoraş a fost dat afară de la Pandurii, deşi acceptase să primească doar 1.500 de euro lunar, aşa cum prevedea noul plafon salarial. Între el şi şefi s-a iscat un război verbal, dar puţin a lipsit până la un duel fizic. Acum, „Grig” îi ameninţă pe gorjeni cu avocaţii.

Pandurii e în insolvenţă şi speră să scape de faliment. Pentru a mai acoperi din datorii li s-a transmis jucătorilor şi antrenorilor că înţelegerile vor fi rupte unilateral, iar cei care vor rămâne vor avea o leafă de maximum 1.500 de euro lunar. Majoritatea fotbaliştilor consacraţi nu mai rămân la echipă, iar lotul va fi completat cu cei de la tineret, fapt observat încă de la reunire. Conducătorii au însă de rezolvat şi problema antrenorului. L-au adus ca tehnician pe Flavius Stoican, dar despărţirea de Petre Grigoraş va avea urmări. 

Marin Golea, administratorul special al clubului, i-a propus diminuarea salariului şi acesta a acceptat, însă conducătorii nu credeau că tehnicianul va continua şi-n aceste condiţii. Apoi, i-au transmis clar că nu-l mai vor, s-a ajuns la vorbe dure între Grigoraş şi Golea, puţin lipsind ca primul să-i aplice o corecţie fizică rivalului. În cele din urmă, antrenorul a fost demis pe motive de indisciplină. Acum vrea să acţioneze clubul în judecată considerând îndepărtarea sa ilegală, totul fiind pus la cale pentru a nu i se plăti restanţele salariale, de fapt el neprimind nici o remuneraţie din iunie 2016, de când a fost instalat. 

Trei jucători au plecat deja

Nici situaţia jucătorilor nu e roză. O parte dintre ei au început deja să plece de la Pandurii. Conform gsp.ro, mijlocaşul Alexandru Răuţă şi portarul David Lazar deja şi-au reziliat contractele, nemulţumiţi de noua ofertă salarială. Ei acum sunt liberi să negocieze cu orice formaţie. De asemenea, mijlocaşul Valentin Munteanu a semnat ieri cu Concordia Chiajna, el fiind cerut în mod expres de noul antrenor al echipei, Dan Alexa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net