Ganea senior, învins de Ganea junior

Ultima actualizare:

    George Ganea e copia fidelă a tatălui său sportpictures.eu
George Ganea e copia fidelă a tatălui său sportpictures.eu

Ziua de miercuri a fost una de excepţie pentru familia fostului internaţional român, Ionel Ganea, care s-a întâlnit din postura de adversar cu fiul său, George.

Rapid a jucat la Călăraşi un meci foarte greu, cu echipa antrenată de fostul ei golgheter, Ionel Ganea. Acesta le pusese gând rău giuleştenilor, care au venit la malul Dunării cu o armă secretă. Dan Alexa l-a avut pe bancă pe George Ganea, fiul în vârstă de doar 16 ani al lui Ionel. Puştiul s-a născut în 1999, adică exact anul în care Ganea câştiga titlul cu Rapid şi ieşea cel mai bun marcator al campionatului. Acum, drumurile lor ca profesionişti s-au întâlnit la Călăraşi. E drept, George, atacant ca şi tatăl său, a intrat pe teren abia în minutul 90, în locul lui Tudoran, dar a fost de ajuns pentru ca „bătrânul” să-şi vadă visul împlinit. „Sunt foarte mândru de George şi de faptul că a jucat şi a câştigat împotriva mea, chiar dacă puţin cam nemeritat. El a progresat foarte mult în ultimul timp şi sper să joace din ce în ce mai mult la Rapid. Eu i-am spus că talentul şi calităţile sale nu sunt suficiente dacă nu munceşte pe brânci. Are însă caracterul meu şi sunt convins că nu se va pierde, ca alţii. La meci ne-am văzut, ne-am pupat şi înainte şi după şi cu asta basta. Aşa e la fotbal”, a spus Ganea senior pentru Click!.

Au călcat pe urmele familiei Lucescu

Întâlnirea ca adversari dintre un tată şi fiul său n-a avut loc pentru prima dată în familia Ganea. În trecut, Mircea şi Răzvan Lucescu s-au contrat în duelurile Sportul – Dinamo şi Sportul – Rapid, iar de curând Gigi şi Cătălin Mulţescu au repetat istoria. Pe viitor anticipăm şi alte dueluri de acest gen. Un pariu care ar merge încercat ar fi pe cuplurile Patrick şi Florentin Petre sau Petre şi Răzvan Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net