FOTO Tricolorii plătesc 1.000 de lei pe noapte ca să stea în lux. Vezi cum arată resortul din Antalya care i-a găzduit şi pe Miranda Kerr şi Monica Bellucci!

Ultima actualizare:

    Mardan Palace Resort este situat în staţiunea Lara şi este cotat la 5 steleFoto: Arhiva personală
Mardan Palace Resort este situat în staţiunea Lara şi este cotat la 5 steleFoto: Arhiva personală

Selecţionata divizionară a României va sta 12 zile în Turcia, în perioada 3-15 februarie, pentru cantonamentul organizat inopinat de către Anghel Iordănescu.

Cei 25 de jucători convocaţi, plus un staf de aproximativ 15 persoane, vor fi cazate de şefii FRF într-un complex de 5 stele situat pe malul Mării Mediterane. Mardan Palace Resort se află în staţiunea Lara, la jumătatea distanţei dintre Antalya şi Belek, şi este una dintre cele mai faimoase de pe coasta Turciei. Facilităţile hotelului de lasă cu gura căscată, de la camere de dormit, baruri şi restaurante, spa-uri, piscine şi săli de forţă. O cameră all inclusive costă puţin peste 1.000 de lei pe noapte, sumă colosală dacă stăm să ne gândim că probabil erau şi alte variante în zonă. Un simplu calcul ne arată că pentru întreaga delegaţie deplasată în Turcia, FRF va plăti peste 50.000 de euro. Luxul de la Mardan Palace Resort merită însă, mai ales dacă luăm în considerare că hotelul a găzduit în timp vedete internaţionale ca Richard Geere, Monica Bellucci, Sharon Stone, Miranda Kerr sau Tome Jones.

Vezi mai jos o galerie foto cu locul unde se vor răsfăţa 12 zile tricolorii divizionari, precum şi cu starurile mondiale pe care Keşeru şi compania le-ar fi putut şi le-ar putea întâlni încă între antrenamente!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net