FOTO Cum şi-a petrecut Piţi ultima zi în România

Ultima actualizare:

    Piţurcă a vorbit foarte  mult la telefon în cimitir,  punându-şi la punct  detaliile plecării din ţară FOTO: Alex Muscaliu
Piţurcă a vorbit foarte mult la telefon în cimitir, punându-şi la punct detaliile plecării din ţară FOTO: Alex Muscaliu

Victor Piţurcă şi-a amânat toate treburile de ultim moment pe care le-a avut ieri. Şi asta pentru că a dorit să fie alături de bunul său prieten Viorel Păunescu, aflat într-un moment delicat.

Preşedintele de onoare al Stelei şi-a înmormântat cumnatul, iar fostul selecţioner a dorit să fie prezent la cimitir.

Victor Piţurcă lasă azi România pentru Arabia Saudită. Însoţit de colaboratorii săi, 10 la număr, cel poreclit ”Satana”  începe treaba la Al Ittihad, echipa cu care a semnat pentru doi ani. Ieri, cu câteva ore înainte de plecare, fostul selecţioner a fost prezent la cimitirul Bellu, unde a asistat la înmormântarea cumnatului lui Viorel Păunescu.

Piţi a venit în grabă la capelă, vizibil trist şi îngândurat. De altfel, în timpul slujbei, Piţurcă a ieşit afară din Biserică şi a vorbit de câteva ori la telefon, când îşi curăţa maşina pe care căzuseră frunze. Antrenorul a discutat apoi câteva minute cu Păunescu, bunul său prieten şi sfătuitor, apoi a plecat din zonă, spre casă. La înmormântare au fost prezenţi şi alţi oameni de fotbal, fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, Didi Prodan sau Virgil Becali, vărul lui Gigi Becali.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net