FOTO/ Cum a început relația dintre Prodanca și Dan Alexa

Ultima actualizare:

    Anamaria și Dan, la semnarea contractului lui Alexa cu ASA
Anamaria și Dan, la semnarea contractului lui Alexa cu ASA

Ionel Ganea a aruncat bomba începutului de an, sugerând că sexy-impresara Anamaria Prodan și antrenorul Dan Alexa, ambii căsătoriți, ar avea o relație extraconjugală.

Ionel Ganea, rămas fără echipă după ce a fost demis de la Voluntari, este supărat foc pentru că nu s-a dus la Concordia, echipă cu care a negociat. Primarul de la Chiajna, bun prieten cu Anamaria Prodan, a preferat să-l ia antenor pe Dan Alexa, în detrimentul ”Ganezului”.

De aici și ieșirea lui Ganea la adresa celor doi. ” Cu antrenorul de la Chiajna impresarul anului are o relaţie mai deosebită, mai intimă, înţelegeţi?”, a spus Ionel, la sport.ro, ducând discuția apoi, voalat spre alte subiecte.

Anamaria, aflată în Antalya în acel moment, a recunsocut pentru Click! faptul că nu are decât o relație de prieteni cu Alexa. ” Nu cred că Ionel Ganea a spus aşa ceva. Eu am o părere senzaţională despre el, l-am asistat atunci când a semnat cu Voluntari şi am încercat să-l ajut cu problemele pe care le avea fiul său la Rapid. Pe Dan Alexa îl reprezint de un an şi l-am asistat la câteva contracte. El ne este un foarte bun prieten de familie şi un om incredibil. Repet, nu cred că Ganea a zis aşa ceva, dar voi vorbi cu avocatul meu în această privinţă”, ne-a declarat Anamaria.

La rândul lui, Dan Alexa a infirmat acuzațiile:” Eu și Reghe suntem prieteni. Nu avem timp sa aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne am plictisit de antrenat. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Când frustrarea dă pe afara, e greu să o mai bagi înapoi și te faci de râs, așa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsam în pace ca să-și revină. El are niște probleme pe care noi toți le cunoaștem. Anamaria Prodan este managerul meu și prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera”.


    L-a dus pe Alexa la Timișoara
L-a dus pe Alexa la Timișoara

Într-adevăr, Anamaria a reușit să-l ducă pe Alexa la ultimele echipe pe care el le-a antrenat. A semnat contractul cu Rapid, asistat tot de Anaria. Ulterior, când a ajuns la Târgu-Mureș, tot cu ajutorul Anei a semnat înțelegerea cu echipa condusă atunci de Daniel Stanciu. Acum, după ce a plecat de la Mureș, Alexa a semnat cu Chiajna, acolo unde primarul este prieten de familia cu Prodanca.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net